Reklama

Reklama

Pravdivý příběh muže, který dal mladým Afroameričanům z Washingtonu D.C. to, co díky násilí a městským gangům nikdy neměli - budoucnost.
Po dvaceti letech vězení vybudoval Eugene Brown v roce 1991 Big Chair Chess Club, šachový klub, ve snaze stáhnout mladistvé z ulic a dopomoci jim k něčemu, o čem se jim ani nesnilo - dostat se na vysokou školu. (MartinezZ)

(více)

Diskuze

7ynek

7ynek (hodnocení, recenze)

Náhodou to vypadá dobře... =) A šachy tady zase tolikrát nebyly. Inspirováno skutečností přidává na přitažlivost a ve finále by to mohl být dobrý filmek. Cubovi bych to přál, je to dobrý týpek a myslím, že jakmile ještě zestárne, tak se mu dostane dobrá dramatická role v pořádném áčkovém filmu. Musí jen vydržet. ;)

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

No neviem, po prvom traileri nič moc. Takýchto filmov už som videl... a úprimne mi to pripadá trochu ako blbosť a nuda. Ale uvidíme. V poslednom čase hrá Gooding len v priemerných a podpriemerných filmoch, takže môže jedine prekvapiť.

S3MIR

S3MIR (hodnocení, recenze)

Zeby Cuba po dlllllllllllhej dobe zase v Ackovom filme? Sice to podla traileru vyzera ako preobleceny Coach Carter, ale vlastne,preco sa na to netesit..?

Reklama

Reklama