foto

Paula Jai Parker

  • nar. 19.8.1969 (49 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hey, Mr. Postman!
2017 Taco Shop
2016 Last Call at Murray's
She's Got a Plan
2015 Summoning, The
2014 4Play
Act of Faith
Patterns of Attraction
White Sistas, The
2013 Life of a King
Pastor Shirley
When a Woman's Fed Up
2011 King of the Underground
2007 Odhalení
2006 Klub splněných přání
The Genius Club
2005 Opravdové zvíře
Proud Family Movie, The (TV film)
Snaž se a jeď
2004 3 muži a 3 nemluvňata
Nesnáší mne
2003 Kronika lásky
2002 Telefonní budka
Těžký zločin
2001 Třicet let života
1999 Breaks, The
1998 Divoká Woo
Proč se blázni zamilují?
Vždy proti přesile (TV film)
1997 Kuplíři
Riot (TV film)
1996 Dlouhá jízda
Nevyhrožuj
1995 Pátek
Tales from the Hood
1994 Cosmic Slop (TV film)

TV seriály

2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Cizinka (S09E10)
2016 Recovery Road (TV seriál)
(Be)Coming Clean (E10)
Your Side of the Street (E09)
Heaven Backwards (E06)
další epizody (6)
Vražedná práva (TV seriál)
It's About Frank (S03E05)
Ray Donovan (TV seriál)
Čínský dril (S04E11)
Měj se, krásko (S04E09)
Oplať a odjeď (S04E05)
další epizody (5)
2015 Hand of God (TV seriál)
A Bird in Hand (S01E07)
Welcome the Stranger (S01E05)
2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Nesnáším loučení (S07E04)
Roznětka (S07E03)
Našla jsem tě (S07E02)
další epizody (4)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
2012 Family Time (TV seriál)
Soul Man, The (TV seriál)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Visačky (S07E03)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovec odměn (S04E10)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Cracking Ice (S03E08)
2003 Lilo a Stitch (TV seriál)
2001 The Proud Family (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1997 The Weird Al Show (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Townsend Television (TV seriál)
1992 Apollo Comedy Hour, The (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)

Dokumentární

2019 Horror Noire: A History of Black Horror
2008 So You Want Michael Madsen?

Režijní filmografie

Filmy

2014 White Sistas, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace