foto

J.D. Walsh

  • nar. 24.12.1973 (46 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Amazing Spider-Man 2
2013 Life of a King
2010 Hysteria
2009 Anatomy of Hope (TV film)
The Slammin' Salmon
2007 Up All Night (TV film)
2006 Žhavé nápady
2003 Mizerové II
2002 Milovat Lizu
2001 Nathan's Choice (TV film)
1997 St. Patrick's Day

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
Control (S02E17)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Boom (S16E03)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (S08E13)
2015 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Frank Retires (S10E09)
2014 The Crazy Ones (TV seriál)
Dead and Improved (E15)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Bad Dad (E03)
Franklin a Bash (TV seriál)
Shoot to Thrill (S03E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zanechte všech nadějí (S08E19)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Rudé balonky (S04E03)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)
Sunday at Ruxin's (S01E03)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Záchůdek sira Lancelota (S06E22)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvě a půl smrti (S08E16)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Studio 60 (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Na hyeny nemám prachy (S01E14)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
It's a Bird, It's a Plane, It's... My Wife (S05E15)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
Dutch Treat (S04E10)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
A Night to Remember (S03E18)
1999 Dharma & Greg (TV seriál)
Play Lady Play (S03E04)
1998 Dharma & Greg (TV seriál)
Like, Dharma's Totally Got a Date (S02E08)
1997 Smart Guy (TV seriál)

Dokumentární

2006 ...So Goes the Nation

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Battleground (TV seriál)
Who Is Claire Villareal? (E02)
Pilot (E01)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Battleground (TV seriál)
Pilot (E01)

Host

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky