Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kuroki Tomoko právě nastoupila na vysokou školu. Je velice krásná, talentovaná a chytrá. Tak jak to, že ještě nemá ani jednoho jediného přítele či kamaráda? Asi to bude tím, že si většinu věcí jen vysnila nebo přebrala z počítačových her o randění. Ve skutečnosti je velice tichá a málokdy s někým vůbec promluví a když, tak jen něco zamumlá, zpraží dotyčného děsivým pohledem štěstí a uteče. Ale přesto se chce změnit, aby nebyla jen nekonečně neoblíbenou a ošklivou holkou, se kterou nikdo nechce nic mít, ale aby měla normální vysokoškolský život se vším všudy. (Tsukikage)

(více)

Recenze (20)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Bláznivá, novopečená středoškolačka a její snaha o včlenění do kolektivu. Ne, originalitou námět opravdu nehýří, ovšem ze začátku jsem si myslel, že by postava Tomoko s jejími naivními a často vtipnými představami mohla tento seriál docela obstojně utáhnout. To je tak napůl pravda. Líbí se mi, že v seriálu tvůrci operují jen s minimem zajímavých postav, kde žádná nepřebývá nebo není zbytečná, ale do značné míry mě štval silný epizodický charakter seriálu. Tomoko sice v každém díle zkouší být populárnější nějakým jiným způsobem (změnou účesu, oblečení…), což ovšem nikdy nedopadne dle jejích představ, ale jelikož se její postava za celou dobu seriálu nikam neposune, nezmění, nevezme si ze svých neúspěchů žádná poučení, neustále se točí v kruhu pořád dokola a my sledujeme ty její marné snahy o změnu, z nichž sice některé vtip mají, ovšem jiné jej postrádají, neuspokojilo mě to úplně a ve výsledku mi jí bylo spíš líto. Watamote určitě není špatná podívaná, ovšem mě dokázala plně pobavit tak prvních pět dílů. Dál už mě tahle estráda tolik nezaujala. Na plnou spokojenost to rozhodně není. Co je ovšem třeba ocenit kromě postav, tak velmi dobrý a k tématu seriálu skvěle pasující opening. ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Připojím se tu k hodně silným třem hvězdám. Seriál jsem zhltnul v podstatě za dva dny a mít více času, asi by to byl jeden. Prostě mě to chytlo a u spousty situací jsem se výborně bavil, nehledě na podivnost hlavní hrdinky a opakující se situace. Ona vlastně není až tak divná, jen se o tomhle typu lidí moc často snímky netočí. Je to vlastně dost zajimavý experiment s dívákem mainstreamových anime a vlastně jsem si na tom uvědomil jednu věc - nebýt hlavní protagonistka holka, která ještě dokáže být tu a tam roztomilá ikdyž je mimo, anime by ruplo a manga zrovna tak. O zamindrákovaných nerdech/mužích se asi nikomu moc číst nechce. A co bych vytknul: chyběla nějaká jednotnost. Spousta příběhů měla potenciál mít přesah do dalších dílů a každý díl vlastně začínal od začátku jako v sitcomech. Ale musím naopak pochválit neobvyklé prvky v jineak celkem standartní animaci. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Toto je dosť veľký ťažký oriešok, ako ohodnotiť toto anime. Dosť tu záleží od toho ako si obľúbite hlavnú hrdinku. Mne nejako extra nevadila, ale veľmi málo sa tu dialo je to teda skôr také oddychové anime pre vypnutie vašich mozgov. Opening je fakt veľmi dobrý a ending je tiež obstojný. Lenže anime je zábavné len prvých pár dielov a potom máte pocit, že sa diely opakujú a dohromady sa tam nič nedeje. Veľký problém je to, že hlavná hrdinka síce robí pomalé kroky a dalo by sa to prirovnať tomu, keď bol človek prvý krát na mesiaci a teda malý krok pre človeka, veľký pre ľudstvo... ale divák potrebuje trošku vyššiu dynamiku, aby príbeh zaujal a teda tu rozhodne zaujme, ale len prvých pár dielov a potom čakáte a čakáte a nič prevratné sa nedeje a ani nestane... ALE jedno veľké ALE ak by vo vesmíre existovala len hlavná hrdinka tak veci čo sa jej dejú naozaj hýbu celým vesmírom, mne to bohužiaľ nestačilo na celkovú spokojnosť po pozretí anime.(Hodnotenie 3,5) ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Tak jsem právě na jedno posezení sjel tuhle naprosto nevídanou podívanou. Místy fakt sranda, ale jinak opravdu blbinka. :) Jedna věc, která mě ale dost zarazila, je naprostý nevývoj děje. SPOILER Chtěl jsem, aby se na konci alespoň něco málo stalo. Je sice hezké, že se od první epizody hlavní postava vůbec nikam nedostala, ale alespoň malý náznak pokroku tam být mohl. Vlastně ani nevím, jestli jsem od toho vůbec čekal víc. Z rozhodování mezi 3* a 4* se nakonec přikláním ke trojce právě kvůli neuspokojivému zakončení. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na Kuroki Tomoko jsem byla hodně zvědavá, protože není prostě hrdinkou, se kterou se v anime světě potkávám každý den. Nebo jsem si to alespoň myslela. Uznávám, že parodie se tomu nezapře a že tohle autor uměl skvěle (například na slavnou scénu z Death Note), ale prostě Tomoko mě nezaujala: naopak mi byla děsně nesympatická. A to ještě víc umocnilo, když jsme pochopila, že nemá žádný vývoj. Co je v prvním díle, je i v tom posledním. Neustálé opakování téhož schématu mě tady nenadchlo, vlastně mě spíš odrazovalo. Další sérii jednoznačně říkám ne. ()

Galerie (313)

Reklama

Reklama