Reklama

Reklama

Noční směna

  • USA Last Shift (více)
Trailer

VOD (1)

Jessica Loren (Juliana Harkavy) je bežná, radová policajtka, ktorá dostáva počas prvej nočnej služby pomerne jednoduchú úlohu. Do nasledujúceho rána má postrážiť jedno z prázdnych policajných oddelení v mestečku Sanford, ktoré je úplne odpojené od núdzovej linky "911". Keď už sa zdá, že splnenie daného rozkazu od nadriadeného bude obyčajnou rutinou, nečakane zazvoní telefón, v ktorom mladá žena v ohrození žiada o pomoc. Rozkaz pre Loren znel ale jasne a stručne: policajné oddelenie nesmie za žiadnu cenu opustiť. Ani keby ožili "steny", ktoré boli svedkami mnohých, niekedy až krutých zverstiev. Odbitím polnoci sa mladá policajtka ocitne vo väčšom nebezpečí, než by bola ochotná sama sebe pripustiť. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Já jsem kráva v uniformě, potřebuju... vybubat. Jeblý duchu, pojď si pro mě! Scénář zralý na odpad." Až na to, že nemůžu dát odpad filmu, který mi dokázal způsobit několikaminutové záchvaty smíchu, až mi tekly slzy (např. divoce vyzvánějící pevná linka, se sluchátkem na speedu :-)). Crazy komedie hadr. Taky zdroj zajímavých informací ohledně přijímacích testů žen k americké policii. Např. že IQ uchazečky nesmí převýšit počet tabletek denní dávky psychofarmak, předepisovaných jejím psychiatrem. Že střelený fotr policajt v jejím curriculum vitae jsou body navíc, zejména pokud papá zvládá i posmrtně telefonovat, aby prudil. A že nejvhodnějšího kandidáta z policejního sboru, pro navazování důvěrného přátelství při noční šichtě, poznáte podle díry v hlavě. "Bububu, bububu, bububu... BAF!" Koho jsem teď vylekal, ať udělá čárku...  ,,,,,, ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Policistka na své první směně dostane poměrně jednoduchý úkol, ohlídat starou policejní stanici, než z ní vyzvednou důkazní materiály. Po nějaké chvíli začne slyšet různé zvuky, vidět přeludy a bude konfrontována se smrtí jejího otce. Je to celé opravdu založena na využití snad všeho z moderních hororů a jo bavilo mě to, jenže se to od půlky filmu už jen zvrtlo na nonstop přeludové bafačky a výjevy, což se po nějaké době okoukalo. No a konec tomu také moc nepřidal a skončilo to prostě s takovým vzdechnutím. Jinak tu ale máme poctivý duchařský horor, který zabaví, ale nic víc nepřinese. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Debustrol v jedné písni o policajtech zpívají: "Noční šichta bejvá občas nuda." To pro tuhle policajtku ale vůbec neplatí. Ta se fakt nenudí. Last Shift je spíše záležitost nervů, než strachu. Ale působivá záležitost. Jen škoda té přemíry samoúčelných lekaček. Od jistého okamžiku jsem se bál, jak to dovedou ke konci, ale musím uznat, že z toho v závěru vybruslili hodně ucházejícím způsobem. Přidejte k tomu velmi sympatickou hlavní hrdinku, pozitivní střídmost a vyjde slušný kousek. 3.5* ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Boha jeho, od strachu som sa asi posral. Komentár dám priatelia neskôr, teraz musím prezliecť trencle... Druhý deň ráno.... Ok, tak som to rozdýchal a poďme to trošku zhodnotiť. Toto bola vážení (veľmi nečakane) veľká duchárska pecka. Pri určitých scénach som bol viac napätý ako pri všetkých Insidiousoch dokopy a bál som sa jaho hovado. Last Shift je minimalistické okrajové b-čko, ktorému sa bohužiaľ veľa pozornosti nedostane, ale mňa tento film dostal. Až na úvodných cca 20 minút sa tu stále niečo deje a divák je z každej strany ostreľovaný jedným atmosferickým a nepríjemným momentom za druhým. Pekelne nepríjemný film s veľmi, veľmi hnusnými bubákmi a rovnými bielimi chodbami opustenej policajnej stanice. Naviac sa nejedná o žiadnu prvoplánovú vykrádačku. Množstvo scén a nápadov je tu vcelku originálnych a nikde ešte nevidených (scéna s baterkou, televízor). Odporúčam každému, kto sa pri horore rád bojí + tu je aj nejaké to gore a hlavne super masky. Koniec komentovať nebudem, to už bolo naviac a ani mi na tom v podstate nezáleží. 70 %!! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ženská má noční hlídku na staré policejní stanici, kde nějaký satanistický kult rok zpátky spáchal v cele sebevraždu a pak tam všude možně vidí duchy, volá jí nějaká žena, kterou chtějí někde zabít a všechno to se čím dál tím víc stupňuje. To by tak nějak byl děj bez spoilerů. Jenže hlavní problém tohohle filmu je v tom, že působí jako nějaký nesourodý mix všeho možného, co by se tam tak mohlo stát. Chvíli nějaké divné rozhovory, pak duchové, pak satanisti, pak tam přijde nějaký policista... A celé to působí strašně nesourodě a nahodile, jako by si někdo napsal na papír, co všechno by se mohlo stát během noci na opuštěné policejní stanici a nějak nahodile to poskládal dohromady takový pocit z toho filmu mám. Jo, ono to nějaký smysl tam má, jelikož SPOILER ta ženská tam zešílí, ale těžko říct, jestli něco z toho, co se jí tam stalo, se opravdu stalo KONEC SPOILERU, ale i tak tomu filmu chybí nějaké napětí a atmosféra, protože to fakt celé působí jako takový neslaný nemastný mix několika hororových žánrů najednou. A v tom je problém tohohle filmu, i když zajímavé momenty má. A taky má celkem dobrou hlavní hrdinku. Bohužel celkový dojem z filmu je takový, jak už jsem psal. 2* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Příjmení rodiny Paymonů je odvozeno od jména démona Paimona. Podle středověkého grimoáru Göetia se jedná o jednoho z pekelných králů, který je poslušný Luciferovi, a pod svým velením má dvě stovky démonských legií. (NiWi)

Reklama

Reklama