Reklama

Reklama

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců

  • Francie Minuscule - La vallée des fourmis perdues (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Na malebném lesním paloučku se jednoho dne rozhoří nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár. Najednou se uprostřed znepřátelených stran objeví odvážná beruška. Skamarádí se s černým mravenečkem Mandiblem a pomůže mu zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků na čele s hrozivým Butorou. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie, do světa těch nejdrobnějších Mrňousků. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (108)

Renie42 

všechny recenze uživatele

To je tak krásný příběh, tu berušku prostě zbožnuji. To je tak skoro reálný, že věřím tomu, že mravenci umí zapálit rachejtle a beruška unese krabičku zápalek že mravenci umí počítat do patnácti a po kostce cukru mravenčí královna z dovolením vyprdne tucty vajíček. Viděno náhodou, tohle jsem vůbec neznala dříve, ani seriál. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento snímok svojou kvalitou v podstate kopíruje rovnomenný seriál a tie animácie sú rovnako rozkošné a zasadené do reálneho prostredia. Ako večerníček to podľa mňa funguje perfektne, ako celovečerný film už trošku menej hlavne kvôli hluchým miestam a zbytočne pridlhej stopáži, ktorá pri takejto dejovej linke fakt nemá čo navyše ponúknuť. Každopádne ale pre deti určite veľká zábava. 60 % ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc bych chtěl těch hvězd nahodit víc, ale nemůžu. Věnuji se přírodě a hmyzu dost na to, abych některé věci nekousl. A že je to pro děti? No právě! Líbí se mi, jak je to animované a vím, že jde dnes už o kultovní seriál. Jasné. Zvuky pominu, bez těch by to nešlo. Ale mrzí mě hrozně moc, že se to netvořilo po vzoru pana Sekory třeba. Když už na to ty děti koukají a koukají hodně, mohly by prostě být některé věci správně! Jakože se z vajíčka vylíhne malá beruška? Mně to prostě vadí. Místo toho, aby už malinké děti viděli, jak se to ve skutečnosti děje, což fakt není problém, cpe se jim do hlavy opak. Hrozná škoda a za mě obrovské mínus celého projektu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ferda Mravenec & Beruška: Revisited ~~~ Pěkná příroda, skvěle úchylní broučkové a internacionálně multilingvistické bzučení a ticho. U seriálu se podařilo zanedlouho vyplýtvat nápady. Tady je jeden dlouhý příběh a dost nápadů tak akorát. Tututuu you, Kuky! + za skvělou atmosférickou hudbu k takovémuhle bijáku :) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Seriál Mrňouskové je skvělý a postupně jsem snad viděl všechny díly a to sám i s dětmi. Proto jsem dal šanci i prvnímu celovečernímu filmu. Kupodivu se to docela povedlo a Údolí ztracených mravenců si zachovalo hravost seriálu a dokázalo mě bavit celou dobu, což většinou animáky dle úspěšných animovaných seriálů nedokáží. Dech to ztrácelo jen občas, povětšinou to bylo i napínavé a hlavně mravenci patří k mým nejoblíbenějším „hrdinům“ z mrňousků. Poctivé tři hvězdy, pokud ale neznáte seriál a bude to pro vás vše originální a nové, hvězdu si přihoďte. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Film je věnován in memori Jeanu "Moebiusovi" Giraudovi, francouzskému malíři, umělci a spisovateli. (Terva)

Reklama

Reklama