Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (256)

Do_ odpad!

všechny recenze uživatele

Aha, takže tohle jsou jako herci? Hooooodně špatní herci? Nebo praví lidé? Nevím co je horší, ale po dlouhé době jsem viděla nehoráznou blbost, která nemá ani hlavu ani patu. Opravdu jsem se jen chytala za hlavu a říkala si jestli je to doopravdy. Jeden z nejhorších pokusů jak zaujmout diváka. Odpad na druhou. ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Skloubit dohromady vyhrocené příběhy, které jedou podle scénáře, ale zároveň se snaží tvářit, že se jedná o skutečnost zpracovanou stylem reality show, je v tomto provedení neuvěřitelně otravná záležitost. Všechny ty vymyšlený hádky, záchvaty vzteku a ječení od podprůměrných herců, ve formátu falešné reality show, tvoří totální dno současné televizní zábavy. ()

Reklama

greenlord odpad!

všechny recenze uživatele

v jedinem dile, ktery jsem videl byla z asi tak 500 prezentovanych "skutecnosti", vcetne manzelu, deti, jejich bytu, sousedky, socialni pracovnice, advokata, soudu atd. atd. skutecna jen plzen. dokument?? no to si snad delate soufky. jinymi slovy: toto je odpad vsech odpadu futral. zastrelit a zakopat!! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Sama se divím svému hodnocení. Když jsem viděla před nedávnem jeden z dílů, tak mi přišlo toto černé hodnocení naprosto oprávněné. Ovšem nyní jsem si říkala, že se více vzdělám a pustím si pořad od prvního dílu a třeba i změním názor. Někdy se docela vyplatí svůj názor přehodnotit. U tohoto seriálu mě dost zajímá příběh, který je mnohdy docela nejapně natočen a vůbec herecky velmi laicky podán. Zajímají mě příběhy, které mají co nabídnout, takže ze 40ti dílů mě zaujme pořádně třeba jen 20, a i tak dost nadávám na zpracování. Odměňuji tedy třemi hvězdami pouze ty potencionálně dobré scénáře. ()

RajAthen odpad!

všechny recenze uživatele

Námět na formát hraných příběhů z lidského života lze uchopit různě. Například zcela a bezchybně špatně. Naprosto monotónní projev řady "herců" a naivita těchto proslovů dává vzniknout zcela unikátnímu bizáru, který zaujme i při pouhém projíždění televizních kanálů. Shlédnutí lze doporučit pouze v případě dostatku černého humoru z pozice diváka... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno