Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (255)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že tam nehrají nějací herci amatérského vesnického divadla, ale jsou to přímí účastníci toho daného životního osudu ... Je to děsně, ale opravdu velmi děsně začátečnicky natočeno ... Buď to měli tento dokumentární pořad tvořit jako dokument, opravdický tak jak mají dokumentární pořady vypadat a nebo natočit to jako hraný seriál alespoň s kvalitními herci. Totok co jsem zrovna dneska ze zvědavosti zhlédla je fakt brutus ... za námět ode mě jen jedna hvězdička. ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám sice odpad, ale v podstatě ten pořad miluju. Je to totiž skvělá ukázka toho, jak se dá ze "silných příběhů ze života" udělat výjimečně špatným zpracováním nechtěně směšná fraška, která musí být občas až královskou zábavou pro mnoho cyniků a milovníků černého humoru. Na rozdíl od některých ale nevidím chybu ani tak v hereckých výkonech (i když i ty jsou často "geniální"), jako spíš v režii jednotlivých epizod a vlastně v celém konceptu, který se snaží zkombinovat klasický dokument s hranou tvorbou a prostě to nefunguje skoro vůbec tak, jak by si tvůrci asi přáli. ()

Reklama

solver 

všechny recenze uživatele

O čem jsou Křižovatky života? Vezměte si nějakou scénu z áčkového filmu, která v něm trvá minutu, protože to nikoho nezajímá. Třeba Pátý element, jak Bruce vysvětluje Číňanovi, že už mu nechodí dobré zprávy, jen špatné. První, že ho opouští žena. Druhá, že ho opouští s jeho rozvodovým právníkem. A toto je právě o tom, jak proběhl ten rozvod :-) ()

Rollo_Tomasi odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem čerstvě vytržený moudrák a dostal jsem do pusy zánět. Dostal jsem horečku, pusa mně opuchla a v okolí bývalého moudráku mně příšerně bolelo. Místo té bolesti bych raději obdržel každou hodinu kopanec do koulí od radikální feministky, která celý rok poctivě trénovala kopání do rozkroku. Když jsem byl v domnění, že už nemůže být nic horšího, tak jsem viděl toto rádoby dokumentární drama ze skutečného života. Tak tohle opravdu néééééééééééééé!!! Všechno je tak amatérské, až to bolí více než kopanec do koulí od radikální feministky každou minutu. Viděl jsem dva díly a ani jsem je nedokoukal do konce... ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Ikdyž tento seriál řada lidí hodnotí negativně, tak já si nemůžu pomoct ale mě se líbil moc. Samozdřejmě že je to všechno zahrané a nakonec všechno dobře skončí. Což je mimo realitu protože ve skutečném životě má málokdo takové štěstí když se dostane do nějáké krize. Ale já to beru tak, že chápu že ten dotyčný co vymyslel scénář chtěl zachytit myšlenku, že existuje i menšina lidí, kteří mají štěstí když řeší nějáký velký problém a všechno u nich dobře dopadne. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama