Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (255)

solver 

všechny recenze uživatele

O čem jsou Křižovatky života? Vezměte si nějakou scénu z áčkového filmu, která v něm trvá minutu, protože to nikoho nezajímá. Třeba Pátý element, jak Bruce vysvětluje Číňanovi, že už mu nechodí dobré zprávy, jen špatné. První, že ho opouští žena. Druhá, že ho opouští s jeho rozvodovým právníkem. A toto je právě o tom, jak proběhl ten rozvod :-) ()

sluzevsky odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě se mi nestalo, že bych rád sledoval pořad, který mi není nijak přínosný... Křižovatky života, to je ale panečku něco. Nevím, jaký přesně záměr autoři měli, nicméně snaha o zahrání prekérních životních situací se seriálovým pseudo a rádoby hercům v žádném z dílů absolutně nevydařila a z cíleného dramatu se tak stává horor (spíše teror) pro diváka se vkusem, na druhou stranu jako komedie (spíše parodie) by seriál zasloužil hodnocení na výbornou. Bohužel o komedii ani horor se nejedná a jako dokumentární drama je pro mne tento seriál totální ODPAD!!! Je to odpad, který prostě stojí za zhlédnutí - nechat si ujít takovou trapnost a hereckou nesmělost včetně naprostého antitalentu je hřích. Nevím na čem režiséři jedou, ale Křižovatky života jsou prostě kapitola sama pro sebe, stejně jako "herci", kteří v nich hrají. ()

Reklama

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného večera, v silné ebrietě, značně dezorientován a dobrovolně nadopován ředidlem a vietnamským tabákem, jsem byl shodou děsivých okolností nucen sledovat jeden díl této nevysloveně debilní taškařice a po několika sezeních s traumatologem jsem se rozhodl o svém děsivém zážitku veřejně promluvit, ale pouze stroze, pregnantně a maximálně DVĚMA větami, neboť i přes intenzivní vymytí mozku nejsem stále psychicky stabilní a při každé vzpomínce na tuto zrůdnost mám tendence organizovat hromadné sebevraždy, proto se domnívám, že dvě věty popisující tento nevídaný zažítek budou stačit, neboť nemám zapotřebí se z vlastní vůle utápět v nefalšovaném zoufalství a systematické sebedestrukci kvůli partě mentálně labilních houmlesáků, které Prima posbírala na nejbližší benzínce a za příslib řízlího kokainu je donutila hrát si na normální lidi a spatlat dohromady tak nechutně stupidní a trapnou frašku, kde imbecilům, kteří se promenádují po obrazovce, v herectví zdatně konkuruje stůl, žehlička a mixér. Hrůza. ()

urboss odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jediný díl (č.5), a to ten s blonďatou dcerou studentkou a matkou alkoholičkou. Jelikož s negativně působícím alkoholem bohužel mám v rodině zkušenost, tudíž tento díl jsem ze své opatrné zvědavosti zhlédnul. A nestačil jsem se divit, co TV Prima vyblila na obrazovky. Sakra, pro koho je vlastně tenhle ubohý, hraný dokument?! Do autentičnosti (jestli se o to štáb vůbec pokoušel) mu toho chybí strašně moc, mimo jiné- špatné herecké výkony, nepravděpodobný scénář (při třeba jen jediné návštěvy matky alkoholičky, nemůže proběhnout tolik "rozmanitých" věcí směrem od matky). Musím se zeptat. Opravdu tyto příběhy hrají přímí účastnící? Jestli nějakou náhodou ano, tak si nedovedu představit souhlas-nesouhlas oné matky, vůbec je to celé přitažené za vlasy. A co ta malá dcerka? K ní nemáte alespoň trochu úcty, že to musí celé prožívat ještě před kamerou?! Možná ani nemusíte, protože i ona hraje svoji roli velmi nevěrohodně. Abych to shrnul. TENTO "DOKUMENT" JE VÝSMĚCH VŠEM KDO MAJÍ PODOBNÉ A HLAVNĚ REÁLNÉ PROBLÉMY! Vůbec se neopovažuju podívat na další díly! Zopakuji, pro koho je tento výsměch vůbec určený?! Pro lidi, co mají jiné starosti, tak si "odpočinou" zase u jiných?! Dovolím si tvrdit, ať už je to pro kohokoliv, rozhodně né pro ty, kterých se to byť jen lehce týká. Čistokrevný ODPAD. Kdyby bylo ještě něco pod odpadem.. není co řešit. No, ale dcera byla pěkná :D ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Pouze ohodnocena 21. epizoda (http://www.iprima.cz/krizovatky/videa/krizovatky-zivota-21). Stejně jako Sára H., talentovaná dívčina, herečka hl. postavy této epizody, česká verze herečky AnnySophie Robb, bych i já se vyhnul tomuto seriálu/epizodě, kdyby tam nehrála. Sára má v sobě jistou esenci schopného talentu... A k té epizodě to máte tak, že iluminátští plutokraté (nemyslím Sářinu rodinu, apod.!!), sionističtí archonti, potřebují mít co nejvíc ovčanů zapojeno v procesu globálního (z)chudnutí. Aby pouze oni měli z ovčanstva (plný) užitek, zatímco by tito Rothschildové, Saxe-Coburg-Gothajští, a jiní sionisté neměli čip voperovaný poblíž životně důležitého orgánu (mozek), tedy zezadu na krku. Tihle ilumináti by si užívali luxus v (podzemních) pevnostech typu Majáku Ptyč (nyní poblíž Plzně budovaný). Tyhle pevnosti se celosvětově budují na různých místech planety. Plán je takový, aby byly dostupné jen a pouze pro 100 000 nejbohatších plutokratických archontů (počítá se totiž s redukcí obyvatelstva, kvůli 3. světové válce...). Proč to ale píšu? Protože Sára má relativně přijatelné geny (slabší ale, než její kámoška Gabča); rodiče má vzdělané, a určitě jejich celá rodina není ovlivněna siokřesťanstvím. Když Sára nestuduje zpěv na hudebním gymnáziu, tak prožívá styl života, tak odlišný od toho mého, pro sionisty patologického. A jestliže její rodina nezchudne (nestane se obětí Šejtánova plánu), tak bude mít vše o mnoho víc fajn... ✔ Seriál jako celek neguju, je to píčovina, a nejsem sebevrah, abych ztrácel čas něčím tak primitivním. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama