Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WE ARE FEDERALLY FUCKED BECAUSE FEDERAL FUCKED UP." ------------ Názov filmu odpovedá skutočnosti (ten slovenský zase stojí za starú belu). 80s, Louisiana, True Detective, močiare, telá, drogy, zbrane, smrť, vypatlané hlavy, muscle káry a náckovia. Akčné scény sú nehorázne odporné, kdejaký nedôležitý televízny seriál s minimálnym rozpočtom ich má rovnaké, atmosféra juhu slabá, ale na okolnosti dostačujúca, otrepaná rozprávka o informátorovi, kde sa eventuálne niečo poserie, nemá čím zaujať, postavy sú ploché ako letisková dráha. Za pozitívnu zmienku stojí len obsadenie, ktoré začína a končí pri hlavnej dvojke Dillon – Dafoe, kde druhé D ide ako píla a prvé D mu spoľahlivo sekunduje. Chcel som ešte niečo doplniť k McDonoughovi, lebo ho cením a vždy si rád niečo s ním pozriem, ale kašlať. A tu to teraz ukončím, pretože je trištvrte na štyri ráno a chcem ísť robiť niečo iné. ()

.killer. 

všechny recenze uživatele

Námět relativně dobrý, ovšem zpracování silně podprůměrné. Na to, že se ve filmu objevují jména jako Dafoe, Dillon apod., bych čekal něco jiného. Kameraman, režisér a (hlavně!) střihač by zasloužili facku. Akce naprosto bez dynamiky a s televizním lookem, prostě směšné. Film, který se nesnaží sahat po pětihvězdičkovém hodnocení, ale narozdíl od jemu podobných by mohl mít tu slušnost a alespoň si na to hrát. Nic jsem nečekal, nic jsem nedostal. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tohto filmu som mal pocit, že som ho už videl. Tento nedostatok možno pripísať viacerým chybám sprevádzajúcich tento film. Spomeniem napríklad scenár, ktorý ľahkovážne prezentoval ako uloviť zločinca na stranu zákona a jeho následná odplata, či vyziabnutá a ustráchaná akcia. Dosť nesymetricky pôsobilo niektoré zapojenie hudby do kľúčových momentov ako v prípade vykrádanie sejfu, keď celú činnosť sprevádzala hudba a tiež občasné prerušenie atmosféry vsunutím zbytočných záberov ako v prípade prenesenia sa z poza múrov vezenia do prírodnej krásy. Herci síce hrajú a čas plynie, ale zážitok z filmu neostáva takmer žiadny. 50% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Není na tom nic moc zajímavýho, od začátku až do konce je to průměr, kde si klidně můžete říct, že už jste to někde viděli. Jediný, čím je to možná trochu výjimečný, jsou ty monster redneck kníry, ale to je asi tak všechno. Prostě není nic, čím by to výrazněji zazářilo, přestože to není ani výhradně špatný. Každopádně za chvilku si asi nebudu pamatovat, o co tam vlastně šlo, a snad mně to ani vadit nebude. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu je v podstatě stejná jako v každém béčkovém krimi-thrilleru: seznámení s postavami, jakoby nějaká ta akce na úvod a dá se říct prozrazení toho, o čem celý film bude. Zbytek filmu už je o něco zajímavější, jelikož je vše vysvětleno trochu podrobněji a přijde i pár zajímavých zvratů. Průměrný film (podle skutečnosti) o snaze zničit náckovský zločinecký gang. 2,5* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama