Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Priemerná žánrovka, ktorá náročné publikum uspokojiť nemôže. Ten príbeh i keď sa jedná o skutočné udalosti je docela obyčajný, dejová línia je na jednej vlne a chýba tu scéna, ktorá by tento film aspoň z časti vytrhla z priemeru. Film nesie na pleciach ako vždy výborný Dafoe, ktorému ako tak sekunduje Matt Dillon. Ostatné postavy nezaujímavé, Tom Berenger iba priemerný a je vidieť ,že čas si i u neho vyberá neúprosnú daň. Ako odychovka na víkendové popoludnie o.k. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WE ARE FEDERALLY FUCKED BECAUSE FEDERAL FUCKED UP." ------------ Názov filmu odpovedá skutočnosti (ten slovenský zase stojí za starú belu). 80s, Louisiana, True Detective, močiare, telá, drogy, zbrane, smrť, vypatlané hlavy, muscle káry a náckovia. Akčné scény sú nehorázne odporné, kdejaký nedôležitý televízny seriál s minimálnym rozpočtom ich má rovnaké, atmosféra juhu slabá, ale na okolnosti dostačujúca, otrepaná rozprávka o informátorovi, kde sa eventuálne niečo poserie, nemá čím zaujať, postavy sú ploché ako letisková dráha. Za pozitívnu zmienku stojí len obsadenie, ktoré začína a končí pri hlavnej dvojke Dillon – Dafoe, kde druhé D ide ako píla a prvé D mu spoľahlivo sekunduje. Chcel som ešte niečo doplniť k McDonoughovi, lebo ho cením a vždy si rád niečo s ním pozriem, ale kašlať. A tu to teraz ukončím, pretože je trištvrte na štyri ráno a chcem ísť robiť niečo iné. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Někdy sám nevím, co to vlastně sleduju. Špičkový trihel nebo nějaký špatný vtip. A zde se ti to tak mísí, že bych se snad i přiklonil k tomu, že jde jen o vtip. Příběh je podle skutečné události a pozor, teď přijde vtip číslo jedna; hned na začátku nám řeknou, jak to dopadne. Vtip číslo dvě; komik Matt Dillon v roli úplně nejvíc nejdrsnějšího Luissianského killera. Vtip číslo tři; hliněného holuba trefí tento killer v letu pistolí bez míření, o pět minut později nejen že netrefí pouštního negra za bagrem, ale netrefí ani ten, kurva, bagr. Vtip číslo čtyři až jedenáct; zbytek je neakční nezábavná televizní střílečka a lá Dempsey a Makepeacová a sotva uvěřitelná story o nápravě nácka, a s policejním hepáčem, jakej svět ještě neviděl. Zachraňuje to snad jen Daniel Defoe se svým retro policajtem Carterem, kterého nakonec ani nesejmuli. Hmmm. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Hloupá FBI, chytrý detektiv, vrah na straně práva a zlí gangsteři - to vše mi již proběhlo před očima několikrát. Prohnilá země v tomto ohledu přináší jediný svěží okamžik a to dva kníráče, kteří by svého času byli ozdobou nejednoho východoněmeckého porna. Jinak je to jen jeden z nejprůměrnějších nikoho neurážejících průměrů, který zaujme slibným obsazením a celkem svižným dějem, ale skutečně jsem v něm nenašel nic, kvůli čemu bych si pro něj měl rezervovat místo ve své stále se scvrkávající paměti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo až tak průměrné, je to celkem zajímavý film. Jenže ono to průměrné je a nepřináší to nic moc navíc. Herci jsou dobří, jejich výkony přesvědčivé přesně tak, jak je potřeba. Není to moc zamotané, je to prostě o chlapech, co chtějí udělat jednu dobrou věc i když je zde riziko, že to nemusí přežít. Fajn, ale nic skvělého. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama