Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Siri69 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu je v podstatě stejná jako v každém béčkovém krimi-thrilleru: seznámení s postavami, jakoby nějaká ta akce na úvod a dá se říct prozrazení toho, o čem celý film bude. Zbytek filmu už je o něco zajímavější, jelikož je vše vysvětleno trochu podrobněji a přijde i pár zajímavých zvratů. Průměrný film (podle skutečnosti) o snaze zničit náckovský zločinecký gang. 2,5* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÁŠ JEN MĚ. TVÁ RODINA MÁ JEN MĚ. MŮŽU ZAŘÍDIT, ABY BYLI V BEZPEČÍ A TY BYS DĚLAL PRO MĚ…“ /// Příběh, kterej si pohrává s jakousi skutečností, se vodehrává v 80tejch letech, ve kterejch neskejsnul jen vyprávěním, nýbrž i filmařinou. Vono se totiž vypráví a vypráví (chápu, že jako musej něco říct, ale …), takže ta první hoďka je na ,,tečku“ nebo na spánek. Pak (nejen) benga zjistěj (předpokládám, že režisér to věděl), že banda sráčů, na kterou tady půlku filmu kujou pikle, je drsnější než jsme čekali, začnou bejt federálně v prdeli a konečně to začíná bejt zajímavý. Vezmou pušky, takže akci voceněj fandové westernovejch přestřelek a taky příznivci Matta Dillona, páč jedině jeho Jesse Weiland má tak nějak herecky co říct a vytáhnou film z průseru do průměru. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem rád, když jsou policajti za idioty. 2.) Páč mrtvej nácek, dobrej nácek. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Yep .., tohle je fajn. Na zimní odpoledne coby oddychovka jako dělaný (a že jich ještě bude ..). Jako kriminálka to šlape dobře, postavy jsou hodně fajn, Dafoe mi zcela výjimečně nevadil a držel sem mu palce, stejně jako jeho "parťákovi" anti-hrdinovi ... Tyhle "retro-gangsterky" fakt můžu ... Vše vypadá jak z mých oblíbených 70. let a taky to tak funguje ... Co film ovšem sráží až bolestivě jsou akční přestřelky, kdy se film přepne do jakéhosi "TV módu" a my sledujeme "Komisaře Rexe + To je Vražda Nachcala" ... Prostě kamera, choreografire, efekty děs ... Evidentně nízkej rozpočet, přitom herci jsou vyniající ... Hlavně samozřejmě Bill Duke ... :)) ()

TSZ 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem Bad Country je zejména to, že je zcela nezajímavě natočená. Většinu doby se tak ve filmu dějí nezajímavé věci o kterých se až později, z reakcí zúčastněných, dozvíme, že byly zajímavé/důležité. Nevím, zda je na vině scénář nebo režie, či jakýkoliv jiný faktor, ale jedná se skutečně o velmi nudné béčko, jehož existenci nedovedu obhájit asi ničím. Pokud máte chuť na podobný žánr, existuje spousta lepších variant. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Krimithriller z kategorie celkem zbytečných.Byly tam úvodní titulky, závěrečné titulky a něco mezi tím. A to něco bylo, že člověk pracující pro místního bosse se za příslib klidného života spojí s poldou, aby dostali na kolena právě tohoto bosse a jeho partu. Ono to mohlo být dobré, ale ne nudným způsobem, jakým to bylo natočeno. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama