Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Trochu nudné, ale vcelku fajn. 1) Scénárista nedokázal smysluplně naplnit jeden a půl hodiny. To, co vidíme na obrazovce, je tak na 40 minut. Občasné hlášky nestačí._____ 2) Ale i tak s výhradou občasné nudy jsem se koukal s potěšením. Určitě se na tom podepsal i 27letý Miles Teller. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale Milesa Tellera akosi nedokážem vystáť. Jeho intonácia, mimika a gestikulácia ma proste za každým hrozne iritujú. Keby sa v jeho roliach predstavili iní herci, určite by to dosť pomohlo väčšine filmov, a zaiste aj tomuto. Príbeh bol síce priemerný, keďže to bola skôr čoraz obľúbenejšia konverzačka, ale scenár bol podľa mňa vcelku vydarený. Ale to herecké obsadenie, no fakt mi to nesadlo. Navyše ani tá konverzácia nebola zas až tak super, pretože sa to do veľkej miery točilo len okolo sexu. Aspoň že záverečná pol hodina stála za to, keď obe postavy odhalili chtiac nechtiac svoje osobnosti a životy. Ale aj tak, na viac ako 2* to veru nevidím. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý námet pre indie romantiku ale bohužiaľ nie príliš dobre vymyslená story (hlavne záver so získaním kontaktu je úplné scenáristické WTF, ktoré urobí z oboch hlavných postáv psychopatov) Výborná chémia medzi symptatickími a hlavne dobre hrajúcimi hercami to ťahá veľmi hore. Slabších 7/10 hlavne kvôli tomu ako mám tento žáner rád ale je to trochu škoda, pretože veľmi dlho má ten film na viac. Ale samozrejme je to stále príjemnjšie a lepšie než všetky tie shity s Kutcherom, Butlerom, Heiglovou atď. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Taková ta oddychovka pro všechny, co mají rádi netradiční teen komedie (ono hrdinové už teen nejsou, ale sorry, chovají se tak). Především konverzačka, která nenudí, je to v podstatě two man/woman show a stopáž nějaká hodina a 20 minut je strašně fajn. Jen ten konec byl trochu hodně WTF (nechat holku zabásnout, protože chcete zjistit její příjmení je trochu moc a když mu ona během minuty odpustí, to je taky trochu moc). ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Mělo to zůstat u konverzačky dvou one-night šukátek, které spolu musely zůstat jeden celý další den a pak ona odešla a už se neviděli a mezi tím si vyříkali názory a pohledy na svět a svou minulost a každému to něco dalo, jinak přiotevřelo oči, ale ne úplně. Jako romantická komedie to totiž selhalo a na celé čáře a mohl to být přitom zajímavý film - jenže na to by se moc nešlo do kina. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama