Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Davies182 to řekl správně: Přímo do ksichtu. Okouzlen, zamilován, zničen. Romance, na kterou nestačej všecky hashtagy světa. :) Zcela s tím souhlasím :) Tohle je tak krásné, že to prostě byla láska na první pohled :) Myslím pro mě - filmový :) Miles je můj oblíbenec a i ona mi sedla :) Ale hlavně ta situace a skvěle využitý čas :) :) Dlouho jsem se tak upřímně nezasmála :) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hned jak jsem zjistila, že v tomhle filmu hraje Miles Teller jsem věděla, že to bude kvalita. A taky byla. Toho kluka mám vážně ráda. Umí film pozvednout na vyšší úroveň. Už to dokázal několikrát (The Spectacular now). Mezi hlavníma postavama to jiskřilo pěkně už od začátku. Film se mi líbil, i když mi bylo jasný, jak to celý dopadne. Roli Analeigh bych si měla zapamatovat. Byla hodně dobrá. 80%. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna za Tellera. Ten týpek je v pohode. A druhá za Tipton, ktorá je ultimate jerk off girl. Ak bol ten zadok jej tak chváľte pána. Každopádne to je asi tak všetko. Nichols ako keby ani nevedel o čom sú vzťahovky. Veľmi povrchný a v emóciach chladný film. Bez pamätnej scény, bez nejakej hĺbky. Skoro celý film sa nachádzame v byte hrdinu a nevieme o ňom nič. A rovnako je to aj u nej. Vychádza mi z toho že sú obidvaja veľmi neusporiadaný ľudia, ale to je asi všetko. Je to bez nápaditosti a vtipu a doslova sa to dá dopozerať len kvôli ústrednej dvojici. Ale aj to si viem predstaviť inak. Také Awkward tiež s Tellerom, bolo spravené dospelejšie a krajšie a to bol vcelku priemerný film. Je mi ľúto tomu dať tú jednu hviezdu, ale bolo to fakt veľmi na tesno. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tohle mi netušeně sedlo, možná i proto, že s názory toho kluka (na práci, ctižádostivost, …) se ztotožňuji. Samozřejmě, že záminka, jak z jedné noci náhodného sexu (domluvené za pět minut přes internetovou seznamku) udělat dvě, které musí sympatický pár strávit pospolu, byla za vlasy přitažená (sněhová kalamita v NY? :-)). Ale koho to tlačí, když se po prvotní nevraživosti zamilovával tak nenuceně, přirozeně a nevyhnutelně? ()

emma53 

všechny recenze uživatele

" Co děláš v pátek večer? Žiji svůj sen:" To není špatné, mít den, který bude jen můj se svými sny, žel život je trochu jiný a těch snových dnů je pramálo. Příjemná jednohubka o bouři citů ve sněhové bouři v jednom uzavřeném bytě v NY. Hned po Milesově parádní jízdě za bicími ve filmu Whiplash to asi nebyla nejlepší volba, ale tady se Miles ukázal zase jako jiný človíček, který má také svoje bolístky na duši, ale hned tak se o nich nedozvíte. Megan, kterou si střihla Analeight Tipton byla roztomilá a krásná osoba, kde jsem nepochopila její absenci nápadníků. Byla to taková filmová střední cestička, kterých máme na výběr obrovské množství a já se obávám, že tenhle snímek upadne brzy v zapomnění. Potenciál měl tenhle snímek přece jen daleko větší, jen se s ním trochu víc pomazlit ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama