Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vychutnejte si speciální prodlouženou verzi nové show Leoše Mareše. Čekat na vás bude ještě víc zajímavých témat s neméně zajímavými hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (40)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Šmoldas a spol, proč ne, ale za primitiva a morgoše Hezuckého, kastráta Mažeše, nemůžu nad hvězdu. Něco tak antikoncepčního a přitom zároveň paradoxně tak genitálně pračuráčího, to je na medaili, kterou jsem ochoten oběma zmiňovaným přibít hřebíkem dvoukilem na jejich mongoloidní čela, pochopeytelně jen pokud se Hezucký umyje a Mažeš si oholí Brežněva plného roztočů a břitkých vtipů... ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

No panečku, od Kobzanové bych tento level čekal nic proti ní). Ale, že na tento level sestoupí Kohák a Šmoldas... Hrozně trapné otázky a ještě trapnější odpovědi. A já myslel, že dobu estrád, kam by se tento pořad nármaně svou úrovní hodil, máme už dávno za sebou. Je tohumor tak na úrovni Novot, Hogo Fogo atd. ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Nejhorší bývají samotné otázky, respektive jejich pravdivé odpovědi. Naštěstí ten pořad je o této struktuře jen minimálně. Jinak je to neustálý příval (možná) improvizovaných vtipů a absurdních nápadů, do kterého se umějí zapojit všichni hosté. Nejvtipnější věc, co české televize za roky vyprodukovaly. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Vim že je to britská kopie, vim že to uvádí Leoš Mareš ale nemůžu si pomoct tohle se povedlo. 4 díl. je naprosto senzační, to sem se smál prakticky celou dobu. Pro ty co tu dávaj tak slabý hodnocení mám jen to, že pravdepodobne videli 5 minut a šli do toho s tim že se jim to libit nebude. Jinak neznám zábavnejsi pořad momentálne v český televizi. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad je pro mě velikým překvapením. Měl jsem tu čest vidět pár velice zdařilých dílů se Stephenem Fryem a rozhodně musím říci, že koncept nastaven a zároveň i dodržen. Nejsem moc velikým vyznavačem pana Mareše, ale tato role mu sedí. Výběr hostů také nezklame ať už pan Šmoldas, či partička ze Stojáka zde mají svá místa jistá. Zkrátka absurdní show o absurdních otázkách ve velmi humorném duchu, kterého je, přiznejme si, v tuzemských televizních pořadech poskrovnu a každá snaha, ať už ne originální se počítá. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama