Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vychutnejte si speciální prodlouženou verzi nové show Leoše Mareše. Čekat na vás bude ještě víc zajímavých témat s neméně zajímavými hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (40)

UnholyEvil 

všechny recenze uživatele

Jelikož nevidím v obou verzích žádný dramatický rozdíl a moje hodnocení se odráží od "kvalit" tohoto pořadu, které se prodloužení či zkrácení stopáže netýkají, dovolila bych si replikovat svůj komentář ze základní verze. Doufám, že mi odpustíte. Už pouhý nápad udělat předělávku originálního QI je zavrženíhodný, obsazení Mareše (na post, který v originálu zastupuje Stephen Fry) by si zasloužilo minimálně trestní oznámení. Hezucký je neuvěřitelně neohrabaný a až na několik vyjímek jsou i ostatní hosté více trapní než vtipní. Říká se mi to nelehce, ale veškerý patriotismus musí stranou, jelikož humor je něco, v čem si s Velkou Británií prostě nezadáme. Zatímco ostrované zvládají s grácií glosovat a ohánět se satirou a ironií, my se tady bohužel uchylujeme zatím pouze k vulgarismům. Tento pořad je z hlediska kulturního srovnání v tomto ohledu naneštěstí velice výstižný. Chápu proto, pokud se českému národu líbí. Pro příště bych navrhovala najmout kvalitní překladatele a vysílat originál s titulky. A pokud kvůli tomu přijdou Mareš a jemu podobní o práci (alespoň u médií), žádná škoda... ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Geniální!!! A další důkaz toho, že v této kulturní žumpě (které někteří vtipálci říkají stát) se prostě nemůže ujmout nic, co není alespoň trochu podobné Novotám a dalším skvostům tv nova. Jak Leoše moc nemusím, tak tady mi rozhodně nevadil, ba naopak. Jeho zjev s těmi přerostlými brýlemi, na ten se hned tak nazapomenu:))) A taky tomuto pořadu vděčím za to, že jsem objevil neuvěřitelně charismatického šílence, Jakuba Koháka . On byl také důvod, proč jsem si užil ty první 2 řady Tvoje tvář... Pro mě je tento pokus (tuším u nás 11dílný) až kultovním počinem, ve kterém už u mě určité debaty (jako ta o olympijských medailích) doslova zlidověly a to se nebojím napsat v době, kdy je tento pojem už dávno zbagatelizován a vysoce znehodnocen brutálním nadužíváním. P.s. originální verzi se Stephenem Fryem, který zemrel v r.2016 (mj. Mycroft v Sherlock Holmes: Game of Shadows či V jako Vendeta) znám. ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch show stylů, který jsem mněl rád. Mám ( snad ) všechny odvisílané díly nahrané a sem tam si je pustím. Mně tohle prostě bavilo. Patrik Hezucký tady konečně nedělal nějakýho trapáka a choval se normálně ( a Já ho začal mít i docela rád ) Adéla Banášová si dokáže dělat srandu i sama ze sebe ( což bych od ní nečekal ) Jakub Kohák tady perlil v každém dílu kde se oběvil, Bohumil Klepl to sem tam taky hodil nad běžnou normu a Ivo Šmoldas byl prostě geniálně svůj. Trochu mi tady vadil Leoš Mareš, kterého opravdu nemusím už od doby co se vyskytl v ESU, ale co už, dalo se nad tím mávnou rukou a nebyl tady za takovýho kreténa, za jakého jsem ho mněl. Dávám silné 4 hvězdy a je mi líto že se nenatočilo víc dílů. Takový pořad mi tady hodně chybí. ( v rámci zájmu, jsem si pustil i anglický originál ) ()

Pejska 

všechny recenze uživatele

Osobně zrovna Mareše nemusím, ale tento pořad mě mile překvapil. Nejde ani o zajímavosti, které plynou ze "soutěžních" otázek, jako spíše teze a teorie které se okolo rodí. Miloš Knor nebo třeba Ivo Šmoldas téměř vždy s kamennou tváří prohlásí komentář, který to suverénně zabije. Je to pohodová neškodná zábava nasycená českým humorem. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Převzatý pořad z VB http://www.csfd.cz/film/290049-qi/ Naši verzi drží/drželi Ivo Šmoldas (i když mám nejraději, když je solitérem a má prostor, on do řeči skákat nebude), Miloš Knor (projevuje největší fantazii v každé situaci, i když na podání pana Šmoldase asi nikdo nemá :-)) a Jakub Kohák (ten v každé situaci na sebe usurpuje pozornost a je ho plný díl:-) a kamera prakticky zabírá jen jeho) a bez nich to padlo v kvalitě. A Leoš mi často přišel, že si buď šňupnul nebo měl před pořadem panáka :-), no, ale co :-). Patrik, kterému dal taky vydělat :-) má roli ve stylu plácni blbost, zmáčkni tlačítko, aby převzali iniciativu ostatní hosté. ____ Ačkoliv mám tento typ pořadů rád, tak bych očekával jistou vyrovnanost. Ale kvůli světlým výstřelům do temnoty trapnosti se nebudu přemáhat. Je mi líto toho zmařeného potenciálu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama