Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (152)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nechutné to bylo rozhodně, místy až tak moc, že musí být opravdu umění natočit takhle nechutný film. Upřimně si však nemyslím, že by to byl kdo ví jaký průser, vše je na hranici průměrnosti a Feuchtgebiete jsou poměrně zajímavá. Ano,s naží se pouze těžit ze své explicitnosti, kontroverze a vulgárnosti. Tohle je asi hodně o vkusu a o tom, komu co vadí. Mě bylo špatně z první scény na záchodech, zbytek nebyl tak těžký, ale zaujalo mě to. Bohužel mám problém s provedením, tři hvězdy si ale odvážná Helen rozhodně zaslouží. ()

Lottr 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jde o naprosto zbytečný a chvílemi nechutný film, na který nejspíš brzo zapomenu, ale ta nekonvečnost a porušení veškerých tabu, to mě prostě zaujalo a celých 109 minut mě prostě dobře bavilo. Jen škoda, že v závěru nedošlo na nějakou tu hlubší myšlenku, nebo alespoň pointu, která by nám ukázala, jakým směrem nás film chtěl celou dobu vést. Takhle to vypadá že vlastně nikam, nebo možná někam mezi posranou postel a nadrženou holku. I tak nevadí. Film baví, rozhodně překvapí a pokud jsi úchyl, tak i potěší. ()

Reklama

Qeo 

všechny recenze uživatele

Jestli úkolem filmu vyvolat nějaké emoce, tak tady se to povedlo na 100%. Mám rád filmy, které zanechají hlubokou stopu a jen tak se na ně nezapomene. A na tohle se tedy zapomenout nedá. Je to bizarní, je to výživné, je to neotřelé a ano je to i nechutné. Ale pozor je to také výborně natočené, je k tomu super hudba a ti kdož odešli uprostřed (někdy i hned na začátku) musím říct, že to má i myšlenku a pointu. Pravda není to film, který bych chtěl vidět dvakrát, ale to ještě neznamená, že by se měl odhodit na smetiště dějin. Sečteno a podtrženo: stojí to za to !! I když ne po jídle... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* nedivím se rozporuplnému hodnocení tohoto filmu, který je v mnohých oblastech průkopnický a přináší témata, o kterých se nemluví - natož natáčí filmy, ale je v nich velký kus lidskosti a přirozenosti. Věřím, že může většině způsobovat nechutnost a odpor, ale s dobrou vůlí a nadhledem se dá přes to přenést a za sebe musím říct, že jsem se dobře bavil. V celkovém hvězdičkovém hodnocení lehce nadhodnocuji, abych tento originální kousek zviditelnil. Ani nevím, komu bych ho doporučil, i když poučný by mohl být všem - ale citlivé a čisté duše s ním budou mít problém. Zajímavý je i tím, že se v něm neobjeví žádné ženské přirození, ale mužských je tam dost a přitom gay film to zdaleka není. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Amélie z Montmartru je princeznou, Helen z Hellersdorfu prasákem. Nic proti princeznám ale tahle petarda a její duševní mindrák mi imponuje mnohem více. Helen těch nechutností napadne opravdu hodně, všechny je ale zvládá smáznout jediným úsměvem. I když mě během projekce nesčetněkrát natáhlo, stačilo vždy odvrátit zrak a nechat pracovat bránici. Filmařsky dospělý snímek, hudba, kamera, prostřihy, vše zmíněné zanechá silný dojem. Jen víc takových filmů, iniciativních.) Velice zábavný krok trochu jiným směrem. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)

Reklama

Reklama