Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (153)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Měl jsem hlad jak vlk tak jsem na začátku filmu vytáhnul rohlík a vlašák, že budu přikusovat... Noo, po pravdě se mi to nežralo moc dobře... Vždy jsem se chtěl dozvědět něco o tom jak udržovat zdravou bakteriální flóru v mušličce, ale radši asi na lačno.. Po chvilce jsem si zvyknul a nakonec jsem to vyhodnotil jako něco co bych úplně zfleku nezatracoval... Většina komentářů se soustředí na tu šokantní složku filmu, ale ono se to snaží i o jakýsi přesah. Pravda je, že to co film chce sdělit jsme vlastně slyšeli už X krát předtím a nemuseli u toho lízat tvaroh, ale zase-vítejak....proti gustu... ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Všechny nechutnosti a zvrhlosti, které jste nikdy nechtěli na plátně vidět, najdete vyskládané pěkně v řadě v tomto snímku. Pokud máte dostatečně silný žaludek, abyste to vydrželi, čeká na vás pod vším tím hnusem příběh malé opuštěné holky volající o pomoc.... Nicméně, pokud vám filmy jako třeba Antikrist nebo Velká žranice přišly už přes čáru, Vlhká místa ani nezkoušejte, vězte, že oba tyto snímky jsou proti nim odpoledním čajíkem pro starší dámy. ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ako hovorí spoločné hodnotenie, je to film na 50% z každého hľadiska. Hudba ako z rodinnej drámy, dej ako predohra pre nemecký stereotyp. Postoj k spoločnosti by som postavila stranou. Ja si skôr nie som istá, aký pocit môže vyjadriť môj postoj k takýmto herečkám. Z časti to bude asi obdiv k tomu, že sú schopné sa „znížiť“ na úroveň tohto typu fekálneho, alebo tampónového „humoru“. Zaujímalo by ma, čo ich k tomu vedie. Druhý postoj by bol asi pohŕdanie. Keď to ale preberiem z inej stránky, tak je to stále kus kokotiny o jednej nehygienickej mrdke. A jej jebnutom okolí. A keby si môj žalúdok pri menení menštruačných tekutín neurobil výlet do môjho krku, a následne to nezopakoval pri pizza - príbehu, brala by som tento film omnoho pozitívnejšie. Knihu by som si ale prečítala so záujmom. Neviem si totiž predstaviť, ako môže byť niečo takéto vyjadrené slovami. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Podle většiny komentářů soudím, že tento film lidi naprosto nepochopili. Nemyslím si, že by vás film měl šokovat, měl překvapit nějakou otevřenou sexualitou a podobným tématem, neměl vás pouze pobavit vtipnými hláškami. Tento film je pro mě příběhem mladé dívky, která se svými vnitřními a psychickými problémy vyrovnává po svém. Pokud vás film "málo pobavil a málo šokoval", tak odstraňte ze své hlavy tyhle předsudky, pusťte si ho znova a přistupujte k němu dost jinak, teprve potom vás může oslovit a nějak na vás zapůsobit. ()

Chlupis 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních si nemyslím, že jsou Vlhká místa šokujicí film. Jsou ale tak ohromně nudná a přes svou mediální kampaň paradoxně plná všemožných klišé, že za návstěvu kina jednoduše ani trochu nestojí. Hranice se holt v dnešní době, kdy se po plátnech kin prohání režiséři typo Neó nebo Trier, posouvají jinak. Dokonce i v mainstreamu. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)

Reklama

Reklama