Reklama

Reklama

Krvavé peníze

  • USA Good People (více)
Trailer

Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jo, chudoba je sviňa a když se naskytne pár mincí k dobru, málokdo odolá.... J.Franco a K.Hudson příjdou k solidnímu balíku peněz po svém mrtvém spolu nájemníkovi. Špinavé peníze však patří drogovým dealerům a policii se navíc počestnost manželů taky moc nezdá..... Tento akční thriller není úplně k zahození. Dobrý začátek a celkem napínavý průběh zkazil akorát závěr v opuštěném domě s nástrahami. Uděluji tři hvězdy ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Sám doma 5 - podtitul "Neviem čo chcem točiť". Strieda sa tu nuda, nečakané násilie, scenáristická nemohúcnosť, zase nuda a krásne 15 minútové napätie v dome na konci ulice. A to mali dementní režisér, scenárista a kameraman k dispozícii celkom slušný herecký ansábel. Nuž keď to raz nevieš, tak samo to nepríde, že áno Henrik. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zo scenára sa dalo s kľudom vypustiť hneď niekoľko nie úplne potrebných aspektov. Oveľa lepší bol film, keď boli na scéne James Franco s Kate Hudson. Aj keď mne na druh takého filmu prišli až celkom príliš hviezdni, s nimi film nabral spád udalostí, čo bolo podporené kvalitnou réžiou. Tento snímok je ukážkou dobrého filmového rozprávania, ktoré dokazuje, že aj bez prílišnej akcie to tiež ide a že aj takýto smer vie zanechať dobrý filmový zážitok. Jedny prachy a niekoľko záujemcov. Tak v prvom polčase, to sa nič moc nedeje a chýba napätie a viac zvratov, druhá polovica je lepšia a akcia v starom dome je solídna, tiež slušná hudba a námet možno oceniť. V druhej polovici začne dej naberať na obrátkach, nebude núdza o napínavé a drastické scény. Inak celkovo ľahký nadpriemer. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Manželé Anna a Tom nemají zrovna snadné žití, s těží si drží práci a kvůli dlouhé opravě rodinného domu, v němž si chtějí vyplnit svůj americký sen, jsou na tom s penězi opravdu zle. Nemohou si dovolit dítě ze zkumavky po němž tak touží a navíc je brzy čeká vystěhování ze starého domu, v němž žijí jen proto, že si přizvali nájemníka. Vše se může obrátit, když jejich nájemník za podivných okolností skoná a oni mezi zdmi najdou větší obnos peněz, který by mohl být odpovědí na všechny jejich potíže. Jenže všechny peníze mají svého majitele, a tenhle si za nimi půjde ať mu stojí v cestě cokoli.. Krvavé peníze drží nad vodou sympatické obsazení a finální obléhání ve stylu Sám doma. Ale od ledajakého béčka to odděluje až fakt, že tam Kate Hudson ukáže zadek.. 55% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobře obsazený kousek se střídmou stopáží,po jehož shlédnutí se nemůžu zbavit dojmu nepříliš záživné a místy zybtečně utahané podívané.Tvůrci navíc zklamali po atmosferické stránce a je spousta podobných filmů,které s ní pracují mnohem lépe...na druhou stranu jsou Good People prvním (a nejspíš i posledním) filmem kde James Franco jezdí ve Feliciii...40% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama