Reklama

Reklama

VOD (1)

Učitelka základní školy slečna Mary Meadowsová (Katie Holmes) není úplně taková, jak se zdá. Je dobře vychovaná, laskavá a starostlivá, avšak pod sladkým zevnějškem skrývá duši bdělého ochránce. Má svůj vlastní smysl pro pořádek a v kabelce svou vlastní zbraň. Způsobem sobě vlastním napravuje chyby v tomhle krutém světě jakýmikoliv prostředky. Věci se však komplikují, když se seznámí s místním policejním důstojníkem (James Badge Dale). Ta zvláštní dívka ho okouzlí a jí jeho city také nejsou lhostejné. Policista ale začíná tušit, že ona není jen tou roztomilou dívkou, která učí děti ve škole a má před domem krásnou květinovou zahrádku… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že film se rozjíždí poměrně těžkopádně, neostře tápe zpočátku ve vodách ujeté černé komedie, aby se v průběhu času překlopil do vážnější roviny, i když černohumorné prvky neopouští. Ve filmu zazní „Mary Poppins ve světě Pulp Fiction“, a tento popis Katie Holmes, coby jakési starosvětsky naivní podivínky ochraňující slabší před zločiny, je trefný. Mně ovšem tato záležitost, přes její nesporné nedostatky (to nepopírám), poměrně sedla. Navíc Katie Holmes konečně padla nějaká role na tělo a je k sežrání. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo. Ten příběh se možná vyvíjí trochu moc jednoduše, ale Katie Holmes vytvořila úchvatnou postavu, která je prostě k zulíbání. Krásná, roztomilá a nádherně šílená. Tohle je něco, co nemusí fungovat, ale v tomhle případě to funguje skvěle. Bavil jsem se, protože je to absurdní, ale zároveň nesmírně reálné. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Spíš dramédie než drama a ještě k tomu netradiční, absurdní, ale mně se to líbilo možná právě proto. Ty Mariiny botičky, šatičky, bílé podkolenky, kabelčička a mamička........... Mary umíš bezvadně stepovat a toho chalána se drž, těch je dneska pomálu a obzvlášť ty takového potřebuješ. Pa pa miss Meadows ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych ráda řekla, že nemám ráda Katie Holmes (a Toma Cruise). Připadá mi hloupá a neumí hrát. Ale jako Miss Meadows s klapavýma botkama, oj! Navíc jí slušely ty báječný kostýmy a ten malý koltík, co nosila pokaždé v kabelce. Navíc ten její domek, roztomilá zahrádka, podivné telefonáty s podivnou matkou... Tohle já zkrátka můžu. Dějová linka této vlčice samotářky, co bere zákon do vlastních rukou, je trochu slabší a hlavně zezačátku příliš nefunguje, ale já jsem z Miss Meadows nadšená. Nejlepší film z dosavadní filmografie Miss Holmes. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to co v traileru vypadalo jako Mary Poppins od Tarantina a člověk se celkem dost těšil na solidní nářez je v reálu pouze hodně zvláštním a pomalým filmem o zvláštní samotářce,která tu a tam vezme spravedlnost do svých rukou.To proč se tak děje se sice ke konci dozvíme,ale jakkoliv mohlo jít o opravdu emotivní moment,za mě to tvůrci moc neustáli a větší emoce se tak nekonají.Jediné,co tak stojí za zapamatování je solidní výkon Katie Holmes,která se sice v hlavních rolích moc neobjevuje,ale tady jsem jí její podívínskou učitelku celkem věřil...50% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený za 17 dní. (Astonko)
  • Natáčelo se ve městě Cleveland (Ohio, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. dubna 2014 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama