Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

runner85 

všechny recenze uživatele

Tej zábavy je tam teda rozhodne málo. Ale filmu to rozhodne neuberá na kvalite! Práve naopak. Našťastie je tam iba jedna postava čo sa snaží byť vtipná a tej to moc nejde. Každý z nás má ukryté v sebe určité tajomstvo ktoré neskôr vypláva na povrch. Čo sa mi hlavne páčilo je to, že Ted vlastne zistil, že všetci to majú/máme v život zložité. Len sa stým treba trochu buď popasovať alebo naučiť stým žiť. Hlavne nebrať ten život tak vážne. Galaxie predsa vznikajú a zanikajú. Tak hlavne klud ... najprv som si počas pozerania myslel, že mi film spôsobí depresiu, no skôr opak, troška ma nakopol a je zase fajn ... ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Monika z Priateľov si zaumienila, že bude režisérkou a aj napriek tomu, že Courtney Cox mám rád, tak musím konštatovať, aby radšej ostala herečkou. Nečudujem sa totiž, že jej film americká kritika totálne strhala. K svoju celovečernému debutu si vybrala látku, ktorá by chcela kombinovať existenčnú drámu s good-feeling filmom (čo by nebol vôbec problém), no navyše aj s prisprostou, vulgárnou komédiou, kde vrchol vtipu predstavuje masturbujúca „námesačná“ manželka. Ako dráma to tak vôbec nefunguje, pretože je neustále narúšaná množstvom nevhodných scén pre takýto druh filmu a ako komédia to zase pôsobí akoby Cox chcela natočiť Prci, Prci, Prcičky pre 40-stianikov. Možno aj preto obsadila Seanna William Scotta, ktorý je síce sympatický a rolu bez problémov ustojí, akurát tie zbytočne vulgárne vtípky vyznievajú v jeho podaní ešte o to nevhodnejšie. Škoda, pretože morálne posolstvá film v závere neservíruje zase až tak otravne ako iné snímky a minimálne jedna vedľajšia línia (vzťah dvoch stredoškolákov) je spracovaná skutočne úprimne, decentne, s vkusom a citom, a dokonca aj nejakou tou emóciou. Akurát je dosť problém, pokiaľ vo filme nefunguje línia hlavná, keďže je zbytočne zabalená do obalu prisprostej komédie, čo k samotnej téme filmu vôbec neladí. A to skutočne nie som žiaden puritán. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Hrozně by mě zajímalo koho napadlo, že obsadit do indie oddychovky Stiflera (nezbaví se toho) je dobrý nápad. Monika (nezbaví se toho) rozhodně není zkušenou a ani příliš originální režisérkou a tak se nudně pomalý film utápí hlavně v předvídatelnosti děje a divných pokusech o komedii. Menší roličky Elishy Cuthbert a Roba Riggla sice potěší, ale když už tak chatrnou zápletku/podzápletky ani hlavní představitel filmu neutáhne, těžko můžu dát více než dvě hvězdy. 40 % ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Courteney Cox umí i za kamerou! Už obsazení Scotta je hodně překvapivé. Většina diváků si ho nedokáže představit ve vážných polohách. O to větší zážitek je pak sledování jeho civilního projevu. Pravda, plánovanou sebevraždu je zrovna Stiflerovi těžké uvěřit, jenže on je i celý film prokládaný prcičkovským humorem, který na první pohled k ústřednímu tématu vůbec nesedí. Ovšem opak je pravdou a vznikl tak hořkosladký mix podobný skutečnému životu každého z nás. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné a závěr je mimo úplně, přesto však má prvotina Courteney Cox své kouzlo a zejména v první polovině dokáže zaujmout. Nezvykle při zemi se držící sympaťák Seann William Scott tropí jednu blbost za druhou a lecko se s ním dokáže plně ztotožnit. Na nějaké ocenění to není, ale je fajn vidět jej projednou v jiné herecké poloze...70% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Cameo úlohu si zahral aj scenárista David Flebotte, konkrétne v reštaurácii pri raňajkách Teda a Vicki. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Hello I Must Be Going. (MikaelSVK)

Související novinky

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama