foto

Jack McGee

  • nar. 2.2.1949 (68 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Story of Bonnie and Clyde, The
2016 Silver Skies
Tomato Soup
2014 Just Before I Go
Wolves of Savin Hill, The
2013 Congratulations!
Gangster Squad – Lovci mafie
2012 Falling Uphill
2011 Drive Angry
Moneyball
Šťastný Nový rok
2010 Father of Invention
Fighter
Marmaduk
The Chosen One
2009 International
2008 Buddy 'n' Andy
Ďábelský kokteil
Hledá se Amanda
Oko bere
Vraždy podle abecedy
2007 Tyranosaurus: Zhouba Aztéků
2006 Lovecká sezóna
2005 Šoféři
2004 Crash
Dark Agent and the Passing of the Torch Chapter 7, The
Pes fotbalista: Evropský pohár
Quiet Kill
2003 Carolina
L.A. Confidential (TV film)
Pravá blondýnka 2
2002 Malý John (TV film)
Random Shooting in L.A.
V podezření
2001 Early Bird Special
Chcete znát tajemství?
Muž, který nebyl
Operace Boeing 747
Vesmírný závod
Žít ve strachu
2000 Divoké kočky
Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
Chléb a růže
Mars and Beyond
Na ostří meče
Proroctví: Černí andělé
Stardust
Třináct dní
Very Mean Men
1999 Burani ve městě
Padělatel
Spiknutí proti Darwinovi (TV film)
Standing on Fishes
1998 Between the Sheets
Bláznivý boss
Mág Houdini (TV film)
Nebezpečná zásilka
Špinavý kšefty
1997 Hvězdné dítě
Miluju tě, nesahat!
Stačí si přát
Únos
1996 Poslední dny Frankieho Flye
Souboj cti
1995 Hrdinové mého dětství
Násilník
Rumplcimprcampr
Showgirls
Soudcem z nouze
1994 Zázrak v New Yorku
18 Minutes in Albuquerque (TV film)
1992 Smrtonosná zbraň 3
Základní instinkt
1991 Cestou necestou
Chladný jako led
Mimi & Me (TV film)
Oheň
The Doors
1990 Cold Dog Soup
Čekání na světlo
Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
End of Innocence, The
Kniha lásky
Sunset beat (TV film)
Zničit a spálit
1989 Narozen 4. července
Smrtonosná zbraň 2
Tři uprchlíci
1988 Beat, The
Strašidelné Vánoce
1987 Bezva podraz (TV film)
Kouzelné hůlky
Nesmělí lidé
Pět rohů
Ten, kdo mě hlídá
1985 Turk 182!

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Judge Not (E04)
2016 Pitch (TV seriál)
Don't Say It (E10)
Scratched (E09)
Double Switch (E03)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cesta do pekel (S06E14)
2014 McCarthys, The (TV seriál)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Ten třetí (S02E14)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Akta X (TV seriál)
Fight Club (S07E20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
That's Life (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Jeff Foxworthy Show, The (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
On The Wings Of Love (S02E18)
1990 Sunset Beat (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lord of the Freaks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace