foto

Jack McGee

  • nar. 2.2.1949 (71 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I'd Like to Be Alone Now
2018 Paint It Red
2016 Silver Skies
2015 Tomato Soup
2014 Just Before I Go
Wolves of Savin Hill, The
2013 Congratulations!
Gangster Squad – Lovci mafie
2012 Falling Uphill
2011 Drive Angry
Moneyball
Šťastný Nový rok
2010 Father of Invention
Fighter
Marmaduk
The Chosen One
2009 International
2008 Buddy 'n' Andy
Hledá se Amanda
Oko bere
Vraždy podle abecedy
Ďábelský kokteil
2007 Tyranosaurus: Zhouba Aztéků
2006 Lovecká sezóna
2005 Šoféři
2004 Crash
Dark Agent and the Passing of the Torch Chapter 7, The
Pes fotbalista: Evropský pohár
Quiet Kill
2003 Carolina
L.A. Confidential (TV film)
Pravá blondýnka 2
2002 Malý John (TV film)
Random Shooting in L.A.
V podezření
2001 Chcete znát tajemství?
Early Bird Special
Muž, který nebyl
Operace Boeing 747
Vesmírný závod
Žít ve strachu
2000 Chléb a růže
Divoké kočky
Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
Mars and Beyond
Na ostří meče
Proroctví: Černí andělé
Stardust
Třináct dní
Very Mean Men
1999 Burani ve městě
Padělatel
Spiknutí proti Darwinovi (TV film)
Standing on Fishes
1998 Between the Sheets
Bláznivý boss
Mág Houdini (TV film)
Nebezpečná zásilka
Špinavý kšefty
1997 Hvězdné dítě
Miluju tě, nesahat!
Stačí si přát
Únos
1996 Poslední dny Frankieho Flye
Souboj cti
1995 Hrdinové mého dětství
Násilník
Rumplcimprcampr
Showgirls
Soudcem z nouze
1994 18 Minutes in Albuquerque (TV film)
Zázrak v New Yorku
1992 Smrtonosná zbraň 3
Základní instinkt
1991 Cestou necestou
Chladný jako led
Mimi & Me (TV film)
Oheň
The Doors
1990 Cold Dog Soup
Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
Kniha lásky
Sunset beat (TV film)
The End of Innocence
Zničit a spálit
Čekání na světlo
1989 Narozen 4. července
Smrtonosná zbraň 2
Tři uprchlíci
1988 Strašidelné Vánoce
The Beat
1987 Bezva podraz (TV film)
Kouzelné hůlky
Nesmělí lidé
Pět rohů
Ten, kdo mě hlídá
1985 Turk 182!

TV seriály

2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Až přijde ten den (S02E13)
Will a Grace (TV seriál)
The Wedding (S09E10)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Judge Not (E04)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Making Dennis Reynolds a Murderer (S12E05)
2016 Vysněná meta (TV seriál)
Neříkej to (E10)
Poslední zápas (E09)
San Francisco (E07)
další epizody (6)
Máma (TV seriál)
Xanax and a Baby Duck (S04E06)
Mike a Molly (TV seriál)
Polda versus polda (S06E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cesta do pekel (S06E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Pod dozorem kamery (S11E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Heartfelt Passages (S17E23)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Guys' Night (E03)
2014 The McCarthys (TV seriál)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Zub za zub (S02E22)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Svátek námořníků (S02E03)
Anatomie lži (TV seriál)
Pokusný králík (S03E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední ulice na Manhattanu (S10E04)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Ten třetí (S02E14)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Večírek skončil (S05E15)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a policejní odznak (S08E14)
2008 Bratrství (TV seriál)
Give Me the Ocular Proof... (S03E05)
Let Rome Into Tiber Melt (S03E03)
Things Badly Begun (S03E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Chaos (S04E01)
Lo-Fi (S03E20)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodinná záležitost (S06E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissomova Božská komedie (S08E12)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Neamerické grafitti (S03E16)
Zachraň mě (TV seriál)
Solo (S04E08)
Pussified (S04E04)
Commitment (S04E03)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Screwed (S08E22)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
další epizody (12)
Odložené případy (TV seriál)
Barabové (S04E03)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Happy (S02E12)
Bitch (S02E11)
další epizody (13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svědek (S02E14)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Leaving (S01E12)
Mom (S01E11)
další epizody (13)
2003 Carnivale (TV seriál)
Milfay (S01E01)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm Holds His Tongue (S04E07)
Čarodějky (TV seriál)
Chlapečkův první démon (S05E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nic není, jak se zdá (S03E05)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Výstřel ve tmě 1. část (S05E22)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Klub rváčů (S07E20)
1999 Providence (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Y'Gotta Have Heart (S06E02)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
That's Life (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Proměna 1/2 (S02E21)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Bridge Over Troubled Watters (S04E21)
Pohotovost (TV seriál)
Koně se také léčí (S05E03)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Na plný plyn (S08E17)
1997 Advokáti (TV seriál)
Betrayal (S02E02)
Brooklyn South (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pothole (S08E16)
1996 Faculty, The (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
Strážce moře (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Báječná léta (TV seriál)
Sex a ekonomika (S06E04)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
On the Wings of Love (S02E18)
MacGyver (TV seriál)
Prometheus (S07E04)
1990 Sunset Beat (TV seriál)
1989 Roseanne (TV seriál)
Somebody Stole My Gal (S02E04)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lord of the Freaks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky