Reklama

Reklama

Keep Watching

  • USA Home Invasion (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo ich komunitou otrasie prípad brutálnych vrážd, ktoré útočníci nahrávali a naživo vysielali pre tisíce fanúšikov, sa do spárov týchto vrahov dostáva aj rodina Carla Mitchella (Ioan Gruffudd). Stanú sa väzňami vo svojom vlastnom dome a majú len málo času na to, aby desivú noc prežili. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Home Invasion ve většině případů potěší, zvlášť když je to takhle důmyslně promyšlený. Desítky kamer po celým domě, vrazi měli všechno do detailu naplánovaný a hned se jde na věc. Jediná novinka byla, že si chtěli s obětma hrát a dát jim někdy šanci se bránit. Mě to celkem napínavý přišlo, a upřímně ono ani nešlo nepřát Belle Thorne. Navíc se nechovala ani extra hloupě v situacích, ve kterejch si jindy klepeme na čelo, takže plusový body. Konec dost otevřenej, to se moc u takovejch filmů nevidí. Ale těch možností co se dělo dál stejně moc není. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak aspoň to má na horor docela dobře vymyšlené postavy, ale jinak je to nelogická nuda. V závěru to nemá čím překvapit, když je nám vlastně skoro všechno odhaleno už v úvodní scéně a jelikož mě postavy nezaujaly tak jako tak, neměl jsem komu fandit a až do konce se spíš jenom nudil. Ono to skloubení found footage a home invasion není blbý nápad, ale musí se umět. Tady sice jakž takž vypadá, ale člověk nad ním nesmí myslet - Ta skupinka zabijáků tam ty kamery instalovala přes noc, když spali? To se jim fakt povedlo nacpat a schovat ty kamery všude, do všech prostorů, jako třeba do menážky nebo vnitřku dřezu (!!)? Aniž by se někdo vzbudil, přišel na ně, zavolal policii? To fakt ne... Navíc vraždy se na truc odehrávají mimo obraz (to teda skupinka zajišťuje svým fandům kvalitní podívanou, když stejně jako já nic při tom hlavním nevidí - a to je ten barák plný skrytých kamer!) a většinu času se tady jenom ječí, než aby postavy logicky postupovaly. Slabé 2* ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký film „Keep Watching“ je dle mého takový celkem obyčejný hororový průměr, který se za Atlantikem točí. Je zde nějaké známé jméno, je zde snaha o lekačky – ne vždy funkční – je zde i snaha budovat nějakou atmosféru, což se místy překvapivě daří. Navíc musí ocenit využití moderních technologií. Myslím, že se to docela povedlo. I dron dovede být celkem strašidelný. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Vyloženě zlé to nebylo, ale ani to nepřichází s ničím novým. Jsem rozhodně rád za Found Footage formu, která poslední roky upadla v zapomnění. Záběry kamer jsou pěkné, v tomhle ohledu si nikdo nemůže ztěžovat na roztřepanost a podobné kraviny. Masky záporáků nejsou špatné, je na nich vidět inspirace v The Strangers. Co se mi nelíbilo je herecké obsazení, doufal jsem, že to potáhne Bella, ale ani ta mě tu ničím neuchvátila. Její bratr je nervy drásající děcko a macecha porušovala jedno hororové pravidlo za druhým, takže ne, ani logiky to moc nepobralo. Vraždy byly kompletně mimo záběr a jump scares nefungovaly. Závěrečné vysvětlení je zajímavé, leč nedostatečné. Celkový dojem - hodně slabý průměr. ()

dan4815 odpad!

všechny recenze uživatele

Nějaký ten pátek se už neoddávám všem sračkám, které naleznu. Můj drahocenný čas investuji do vaření a prodeje drog. Nicméně v mezičasech a při náhodných kontrolách z berňáku si udělám čas na sledování filmů. Udělal jsem osudovou chybu, již dlouho se mi nestalo, že jsem se musel tak extrémně nutit do dívání se na film. Po půlce filmu má pozornost byla ta tam. Více bych se pobavil, kdybych si film nezapnul a 88 minut ležel v posteli. Takhle jsem ležel v posteli a připomínal si školní léta, kdy jsem se také nutil neusnout a dávat pozor. Nápad není nejhorší, ale provedení je velmi špatné. Už v první polovině je jasné, že to bude natahovačka, protože autor nedokázal zaujmout ani v první půlce nějakou rozličnější příběhovkou. Tento typ filmu buď musí výrazně šokovat - takže být hodně psycho, jako třeba Srbský film, nebo musí mít výrazný příběh. Ani jedno jsem nezaznamenal - spadne to do těžkého průměru, a jelikož takových vyvražďujících filmů je plno, tak jsem tomu dal odpad, protože se to nedokázalo ničím odlišit. Naprosto žádný soucit se žádnou stranou, naprosto o ničem příběh. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Když Jaime (Bella Thorne) „zemře“ na udušení a taška je stažena z jeho hlavy, je z ní slyšet mírné, ale slyšitelné jemné zalapání po dechu. (LUKICKK)
  • Pôvodne sa film volal "Home Invasion", ale vďaka tomu, že sa v tom istom čase natočilo niekoľko filmov s identickým názvom, producenti zmenili názov na Keep Watching. (beso74)
  • Pozice Joshových nohou se mění mezi výstřely v čase 1:01:50 a 1:18:21. (LUKICKK)

Reklama

Reklama