foto

Matthew Willig

  • nar. 21.1.1969 (48 let)
    La Mirada, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matthew Joseph Willig se narodil 21. Ledna 1969 v La Mirada, California. Tento herec ale také bývalý útočník Amerického Fotbalového týmu měří 203 cm a váží zhruba 142.8 kilogramů, se proslavil především v seriálových rolích (např. Dexter, Chuck, Kriminálka Las Vegas apod.) ale také i filmových jako jsou Rok Jedna, Millerovi na tripu či Likvidátoři. 

Ve své fotbalové čtrnáctileté kariéře hrál pro týmy: Carolina Panthers, Atlanta Falcons, New York Jets, St Louis Rams a další. Za tu dobu vyhrál prsten Super Bowlu když hrál zrovna pro tým St Louis Rams. Willig se také mimo hraní fotbalu věnoval basketbalu na St. Paul High School v Santa Fe Springs, California.

V současné době žije Willig se svou manželkou Chris v Los Angeles. Nyní se na něj můžeme těšit ve filmech Stretch, kde si zahraje po boku slavných herců jako jsou Chris Pine a Jessicy Alby, nebo  v horroru Home Invasion.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2016 Happy Birthday!
Keep Watching
The Bounce Back
The Horde
2014 Šofér
2013 Employer, The
Likvidátoři
Millerovi na tripu
Resurrection, A
2012 Guns, Girls and Gambling
Christmas in Compton
2010 Sex Tax: Based on a True Story
Tales of an Ancient Empire
2009 Hydra (TV film)
Rok jedna
2006 (J)elita ze střídačky
1993 Krvavá pomsta

TV seriály

2016 Flaked (TV seriál)
Palms (S01E04)
Westminster (S01E01)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Emancipation (S03E20)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Ebony Falcon (S01E14)
2013 Grimm (TV seriál)
Kanálníci (S03E07)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a žrout (S04E12)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
Královská dvojčata (TV seriál)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Monstrum (S04E23)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a tango (S01E03)
iCarly (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Až si vydechnu (S02E02)
Ono to žije (S02E01)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace