foto

Matthew Willig

  • nar. 21.1.1969 (52 let)
    La Mirada, California, USA

Biografie

Matthew Joseph Willig se narodil 21. Ledna 1969 v La Mirada, California. Tento herec ale také bývalý útočník Amerického Fotbalového týmu měří 203 cm a váží zhruba 142.8 kilogramů, se proslavil především v seriálových rolích (např. Dexter, Chuck, Kriminálka Las Vegas apod.) ale také i filmových jako jsou Rok Jedna, Millerovi na tripu či Likvidátoři. 

Ve své fotbalové čtrnáctileté kariéře hrál pro týmy: Carolina Panthers, Atlanta Falcons, New York Jets, St Louis Rams a další. Za tu dobu vyhrál prsten Super Bowlu když hrál zrovna pro tým St Louis Rams. Willig se také mimo hraní fotbalu věnoval basketbalu na St. Paul High School v Santa Fe Springs, California.

V současné době žije Willig se svou manželkou Chris v Los Angeles. Nyní se na něj můžeme těšit ve filmech Stretch, kde si zahraje po boku slavných herců jako jsou Chris Pine a Jessicy Alby, nebo  v horroru Home Invasion.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2020 Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
2018 Balada o Busteru Scruggsovi
Smrtící erupce
2016 Happy Birthday!
Keep Watching
The Bounce Back
The Horde
2014 Šofér
2013 A Resurrection
Employer, The
Likvidátoři
Millerovi na tripu
2012 Christmas in Compton
Guns, Girls and Gambling
2010 Příběhy ze starých časů
Sex Tax: Based on a True Story
2009 Hydra (TV film)
Rok jedna
2006 (J)elita ze střídačky
1993 Krvavá pomsta

TV seriály

2021 Young Rock (TV seriál)
Forward, Together (E03)
Working the Gimmick (E01)
2019 Charmed (TV seriál)
Keep Calm and Harry On (S01E10)
2016 Flaked (TV seriál)
Palms (S01E04)
Westminster (S01E01)
Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
Is This All Because I Didn't Call You (S02E10)
A Cell Doesn't Have to Be a Closet (S02E08)
It's Been Months Since I Kidnapped You (S02E05)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Osvobození (S03E20)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
The Battle Creek Way (E01)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Ebenový sokol (S01E14)
Legenda Korry (TV seriál)
The Stakeout (S03E09)
2013 Grimm (TV seriál)
Kanálníci (S03E07)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a žrout (S04E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Povaha lovce (S09E01)
Pyramid (S08E24)
Labutí píseň (S08E23)
další epizody (4)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Psina s koňmi (E02)
Odložené případy (TV seriál)
Bunny na útěku (S07E12)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Monstrum (S04E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Návštěvníci (S09E20)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Partners in Crime (S02E12)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a tango (S01E03)
iCarly (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Až si vydechnu (S02E02)
Ono to žije (S02E01)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Superstition (S02E09)
Západní křídlo (TV seriál)
Two Weeks Out (S07E14)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky