Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdo je tu osobnost, která nesnese vedení? Jistá výpověď. Kdo je tu nevyrovnaná osoba? Téměř jistá výpověď." Tak testování a využívání pokrokových metod pro manažéry ředitelem Broučkem je pro mne tím nejlepším z 1. série. Stejně dobré je i to jeho mamákovství. Oproti tomu ambiciózní Marta a křížovky luštící Věra jsou jen takovou doplňkovou dvojkou, která sice občas pobaví, ale pro mě představuje jen přípravu situací, které pan ředitel rozlouskne zablábolením nějaké té hovadiny. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že Petr Kolečko je pseudonym anonymní ženy z kanceláře. Přece jinak, než vlastním prožitkem, nemohl dát na papír tolik pitoreskních příhod. Bavila jsem se velice u každé epizody této série a vychutnávám si i tu druhou. ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Som prekvapené hodnotením na čsfd. Osobne si  myslím, že prvá séria bol zaujímavý, neopozeraný počin s príjemným humorom. Príjemné na občasné pobavenie. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marta je ta pracovitá, Věra ráda dělá kafíčka a tabulky fixkou a společně dokáží divy pod vedením Broučka ve službách leeevně.cz Na první pohled špaténka, ale na ten další to není vůbec marný nápad, jak osvěžit český sitkom. S minimem herců a chytrým scénářem jde jednoduše cokoli. Dát tomu druhou šanci na #finaleplzen se mi vyplatilo, protože nakonec lze ocenit nejen ironický rozměr herectví Polákové, v Remundové talent po matce a ve slovních přestřelkách i ty politicky nekorektní hlášky. A ano, je to zrcadlo reality. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem opravdu čekal, že bude výsledek mnohem horší, protože s českým sitcomem nemám dobré zkušeností, ale ve výsledku byla první sezóna překvapivě sledovatelná. Hlavním problémem byl tedy jen vložený smích, který mi vždycky leze na nervy, jinak jsem byl vcelku spokojen, občasné nepodařené/ trapné momenty jsem zohlednil v hodnocení. ()

Galerie (146)

Reklama

Reklama