Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co je důležitější pro mladého muže, než počet děvčat, které dostane do postele? Pro čtyři kamarády Brada, Erica, Zeka a Jonathana opravdu nic. Každou neděli se setkávají v baru a mluví o svém oblíbeném sportu - svádění děvčat. Jejich příběhy vždy obsahují mnohé pikantní zajímavosti a utužují vzájemné přátelství. Na každého jednou dojde. Hned tři z povedené čtveřice se, aniž o tom tuší, seznámí se stejnou dívkou, kvůli které ztratí hlavu. Jejich kamarádství je ohroženo, neboť začnou soupeřit o její pozornost. A jak to bývá, když je více kohoutů na jednom hnoji... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

nash. 

všechny recenze uživatele

Mnohem častěji trapná než vtipná komedie o čtveřici nesympatických primitivů a jejich zkušenosti s tím, jak to dopadá, když padne kosa na kámen. Jejich rozhovory a monology asi měly být třeskutě vtipné, jejich trable asi zábavné, leč nebylo tomu tak, a tak byla vlastně jediným plus Amanda Peet. Což je dost málo na celý film. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt super komedie s vypilovanejma hláškama a nápadama (viz. dvě holky a televize). Ze začátku mi to přišlo jako jakási teenagerská komedie bez teenagerů, jenže v tomhle filmu je všechno o třídu vejš. Někdo může namítat, že je to na celovečerák dost krátký, ale aspoň to má spád a nenudíte se tudíž to beru za klad. Amanda Peet je docela k sežrání a ty čtyři týpci super. Eric to byl prvoligovej úchylák. Fakt doporučuju!!!! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Tuto "prý" komedii začínají úvodní věty z úst ústřední čtveřice, v kterých nám tvůrci hned vybalí na stůl, o co vlastně půjde. Mia „každý šuká každýho – to je přirozený“. Brad „já můžu poskytnout ženě téměř všechno, co chce – včetně klobásy“. Zeke „nejdůležitější věc, jak ošálit lidi je pokusit se získat jejich číslo a dostat se k nim domů“. Jonathan „měl jsem devět žen - já vím, devět žen, když je Vám dvacetšest – to je, jako bych byl panic“. Takže žádná romantická komedie o čemž by vypovídalo schéma tří nejlepších přátel zamilovaných do stejné ženy, ale jenom sled tupých hospodských rozhovorů o kozách, kouření a dalších chlapáckých tématech. ()

gusman 

všechny recenze uživatele

Dosti chabé. Jako komedie nic moc, okoukané téma, nepřinášející žádný nový pohled, navíc končící zcela očekávaně. Prostě vše už tu X-krát bylo. Herecké výkony standartní, ale u takovéhoto snímku snad ani nejdou hodnotit, nikde totiž není nic, v čem by šlo zazářit nebo zkazit. Nejkvalitnější z filmu byly české titulky - perfektní překlad:) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Chachacha... Kdo dal v popisu tomuto filmu nálepku romantický? Přeblafnout, omrdat, vylízat prdel... :-) Takový chlapecký SEX VE MĚSTĚ... Až jsem měl zpočátku chvílemi pocit, že je to inspirované těmi čtyřmi sladkými čůzami, jen hoši vedli ty své řeči poněkud chlapičtěji :-) Škoda jen té nedotaženosti scénáře. Místy trošku nudné a otřepané, celé se to nakonec nějak zasekne... Nedá se nic dělat. Průměrný film, promarněná šance natočit pikantní vypointovanou konverzačku s špetkou té reality sexyšou. Vlastně je to až zbytečně ukecané, s průhlednou zápletkou a předvída(tel)ným koncem. A jaké z toho všeho plyne poučení? Netahat do toho EMKA. - - - P.S. ...a ten jujce není kluci a holky jablečnej, ale ananasovej. A pak věřte Cosmoprdlitanu... Dobrou chuť. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno