Reklama

Reklama

Marilyn Manson - Coma White

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1999, 4 min

Recenze (10)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nádherný song ve středním tempu. Co se týče vizuálu, je Coma White sice nejvíc umírněná ze všech singlů z alba Mechanical Animals, za to s jasnějším "poselstvím". Jinak videoklip má na starosti tentýž člověk, co stojí i za Mansonovým Disposable Teens, nebo za zmrveným remakem Noční můry v Elm Street. Same, vrať se radši ke klipům! ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zjevně nejméně extravagantní video MM z pera režiséra klipu Smells Like Teen Spirit od Nirvany. Roli první dámy si tu zahrála jedna z Čarodějek Rose McGowan a obra zas Matthew McGrory známý třeba z Burtonovi Velké ryby .. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Tady mě vždycky mrzelo, že po trefení Mansona z něj buchta v kostýmku nezačala rvát hadry, aby ho v předsmrtných křečích ojela. Dle mého neskromného názoru by to klip o hvězdu pozvedlo. ()

milicjant 

všechny recenze uživatele

Vizionář, kterej přespeedoval svoji dobu aspoň o dvacet let. I přes animální způsob žití, přemýšlivý texty, hudebně raw a klipy s vizuálem Tarsema Singh po pěti rokách na tvrdým fetu. Sedí mi i např. Eat Me, Drink Me, Coma White ze zbožnovaný éry Mechanical Animals je ale asi jeho největší peckou vůbec. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Zaručeně jedna z mých nejoblíbenějších skladeb od MM a to miluji úplně všechny.Klip je snad nejlepší jaký kdy MM natočil.Krásný text,dojemný klip a překrásná hudba. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby každý slyšel tuhle písničku pochopí proč je Manson tak uznávaný svými fanoušky. Hlas i hudba prostě pecka. Přece jenom takováhle skladba by se rozhodně mohla vyjímat i vedle NIrvany či Metallicy. Podle mne je snad i lepší než obé. Faktem ale je, že v tvorbě po albu Holy-wood se moc neorientuju a už jsem si k ní cestu moc nenacházel 90´s mi od Mansona sedli nejvíc a tohle je skvělý vzorek. ()

Reklama

Reklama