Reklama

Reklama

Marilyn Manson - Coma White

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1999, 4 min

Recenze (10)

animaxis 

všechny recenze uživatele

Zaručeně jedna z mých nejoblíbenějších skladeb od MM a to miluji úplně všechny.Klip je snad nejlepší jaký kdy MM natočil.Krásný text,dojemný klip a překrásná hudba. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nádherný song ve středním tempu. Co se týče vizuálu, je Coma White sice nejvíc umírněná ze všech singlů z alba Mechanical Animals, za to s jasnějším "poselstvím". Jinak videoklip má na starosti tentýž člověk, co stojí i za Mansonovým Disposable Teens, nebo za zmrveným remakem Noční můry v Elm Street. Same, vrať se radši ke klipům! ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zjevně nejméně extravagantní video MM z pera režiséra klipu Smells Like Teen Spirit od Nirvany. Roli první dámy si tu zahrála jedna z Čarodějek Rose McGowan a obra zas Matthew McGrory známý třeba z Burtonovi Velké ryby .. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Tady mě vždycky mrzelo, že po trefení Mansona z něj buchta v kostýmku nezačala rvát hadry, aby ho v předsmrtných křečích ojela. Dle mého neskromného názoru by to klip o hvězdu pozvedlo. ()

milicjant 

všechny recenze uživatele

Vizionář, kterej přespeedoval svoji dobu aspoň o dvacet let. I přes animální způsob žití, přemýšlivý texty, hudebně raw a klipy s vizuálem Tarsema Singh po pěti rokách na tvrdým fetu. Sedí mi i např. Eat Me, Drink Me, Coma White ze zbožnovaný éry Mechanical Animals je ale asi jeho největší peckou vůbec. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby každý slyšel tuhle písničku pochopí proč je Manson tak uznávaný svými fanoušky. Hlas i hudba prostě pecka. Přece jenom takováhle skladba by se rozhodně mohla vyjímat i vedle NIrvany či Metallicy. Podle mne je snad i lepší než obé. Faktem ale je, že v tvorbě po albu Holy-wood se moc neorientuju a už jsem si k ní cestu moc nenacházel 90´s mi od Mansona sedli nejvíc a tohle je skvělý vzorek. ()

Reklama

Reklama