Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart to ťahal vcelku slušne, lenže asi tak v 40 minúte, tam kde to malo byť najdivokejšie - počas rozlúčky so slobodou - to začala byť nuda. Herci sa možno pri natáčaní bavili, ale tak nejako zabudli na diváka. Jebať diváka, ale oni zabudli aj na mňa a to sa nerobí. Z nudnej rozlúčky prešiel film plynule do trápnej futbalovej scény s dôchodcami a 3 hviezdičky boli definitívne preč. Ale za Kevina Harta a za krásne bradavky pod tričkom Kaley dávam aspoň 2. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Další nudná komedie co chce těžit na jiných komediich .. VELKÝ OMYL ! Nekoukal jsem na obsazení, takže pro mě bylo dosti překvapení vidět Kaleyi (Penny) a Garciu. Vtip není nucený a právě proto je vtipný, já se dobře bavil, až nečekaně dobře. Nechci více prozrazovat, ale mohu vřele doporučit. PS: Poslední věta filmu mě dostala :-D Za mě jedna z nejlepších komedii 2015 ! 75% ()

Reklama

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Halóóó ľudia hodnotíte tu komédiu,nie psychologickú drámu.Podľa mňa veľmi slušná zábavná komédia.Ak už máte plnú hlavu starostí a chcete sa odreagovať,táto komédia je ideálna.Vtipná,nenásilná,zábavná a v slabích chvíľkach aj hĺbavá.Ja som sa bavila úžasne aj mozog som vypla úplne,doslova som zrelaxovala,však o tom komédia je.Námet dokonalý,poznám toľko nespoločenských samotárov,alebo ľudí obklopených nekomunikatívnymi individuami,že si viem živo predstaviť zabehnutie dokonalého svedka v praxi :) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svatební, kamarádské, parťácké, užívací, podivínské. Upřímně jsem to čekala daleko horší, ale musím říct, že jsem se fakt bavila, nějaké scény byly teda vážně komické. Prostě taková pohodovka, co vás nakopne, nic vám nevezme a v závěru budete ještě závidět šílenou sebranku narychlo posbíraných kamarádů. ..tak takovouhle studenou svatbu teda ne.. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle... Prvně jsem se smála, jak začali Doug a Jimmy tančit na té cizí svatbě - hlavně ten balet. Druhá vtipná scéna byla, když fotili tzv. "zážitkové fotografie". Právě jsme v půlce "komedie" a jen dvě dobré scény. Ok jdeme dále... Pak následovala scéna se psem - ano přesně tohle je ten hnusný zvrácený nechutný humor, který nesnáším. Asi stejně jako scéná s "hořením" babky. Hmm a jsme na konci.. ten jediný dostává ode mě velké plus a zvedá tenhle 1* odpad na 2*. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno