Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

Mire 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od tejto komédie príliš veľa, ale musím povedať že to bolo lepšie ako som čakal. Spočiatku mi nápad so zaplateným svedkom prišiel ako blbosť, ale nakoniec sa mi to začalo celkom pozdávať, najmä ak prišlo na scénu sedem podivínov, ktorí mali predstavovať Dougových priateľov. Koniec sa mi zdal dobre vyriešený, ku koncu som začínal tušiť že to s jeho láskou nebude vyzerať ako to malo byť. Najmä charizma Kevina Harta tento film vytiahla do slušného nadpriemeru a som rád že som po dlhej dobe mohol vidieť Kaley Cuoco s jej pôvodným účesom :) Dal by som takých 3,5 *, ale zaokrúhľovať nahor nebudem, lebo chýbalo viac kvalitnejších hlášok - tá úplne posledná ešte nestačí. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak akorát zábavná komedie, která stojí nikoli na chemii hlavní dvojice, ale pouze na charisma Kevina Harta a několika známých ksichtů v rolích vedle. Pokud máte slabost pro něj, není podle mě co řešit, pokud ne a navíc jste znudění vším s nálepkou "comedy" co pochází z US, nemá vůbec smysl pouštět. ()

Reklama

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart, je celkem slušný komik, ale bohužel, vždy jen do nějaké úrovně. Tady film nezačínal špatně, ač jsem od filmu nic neočekával, tak první minuty byly příjemné a já se těšil na celkem slušnou komedii. Ale, jak to u filmů s Hartem bývá, tak si to bohužel úroveň neudrží a to je problém i u tohoto filmu. Tady za to ani nemůže úplně Hart sám, ale film a jeho zpracování. Když jsem se dostal do druhé půlky filmu začalo to být trochu víc přehnané, (hlavně ta rozlučka se svobodou). Ale ani po ni se to už nezlepšilo a film už toho moc do konce nenabídnul. Spíše bych doporučil film Kámoš k pohledání, který je podle mě lépe zpracovaný.                        Pozitiva: Reference na seriál Ztraceni. Negativa: Rozlučka se svobodou. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Totální peklo! Doporučuju vyhnout se obloukem i skalním fandům Kaley Cuoco, která je mám pocit mimo svou roli v Big Bangu herecky totálně špatná, tady to v těch pár záběrech není výjimkou. Sám se tomu divím, ale fakt mi nevadí Kevin Hart, který na své otravnosti herectví staví a v Grudge Match byl podle mne vyloženě super. Ale Josh Gad? Sakra kde tohle vyhrabali? Mužská Melisa McCarthey má tvář. Tohle to nejotravnější a nejtrapnější z toho nejotravnějšího a nejtrapnějšího. Ty nejhorší kousky a výkony Vince Vaughna jsou vedle něj ódou na herectví. 2/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zaokrouhlíme to aspoň do průměru? Mno... Ne. Uřvanej negerskej humor jakej předvádí Hart a kupa jemu podobných mě nikdy příliš nebavil a tohle budiž dalším důkazem. První polovina ještě ucházející, teda ne, že bych odpadal smíchy, ale drželo si to jistou úroveň, ale druhá polovinu potvrzuje jedno z nejzásadnějších rčení a sice opakovaný vtip není vtipem, nebo tedy je, ale když už film nemá nic navíc co nabídnout, tak nepotěší.45% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama