Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ubral na své kulometné otravné ukecanosti, a táhne celý film. Některé gagy jsou výborné, a ač zápletka je stokrát omleté " jak loser bez přátel ke štěstí přišel", ději to nevadí. Zklamala Caley Cuoco, nejenže skoro nehraje, ale ani nezdobí, což je na pováženou. Zato potěšila banda podivínů a opravdu jsem se dobře bavil. Jako nenáročnou oddechovku můžu jen doporučit. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svatební, kamarádské, parťácké, užívací, podivínské. Upřímně jsem to čekala daleko horší, ale musím říct, že jsem se fakt bavila, nějaké scény byly teda vážně komické. Prostě taková pohodovka, co vás nakopne, nic vám nevezme a v závěru budete ještě závidět šílenou sebranku narychlo posbíraných kamarádů. ..tak takovouhle studenou svatbu teda ne.. ()

Reklama

vteco 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová zámořská komedie, která sází na zvrhlé vtípky a mraky narážek či gagů různé kvality. Vtipné scény střídají ty, které film razantně posílají do šedých průměrů a jestli se někdo těšil na Penny z Teorie velkého třesku, tak bude bohužel zklamán. Jedním z mála pozitiv je zde charisma Kevina Harta, které ale také nemá v oblibě úplně každý. Obyčejná ujetá komedie, při které se pořádně zasmějí snad jen Američané. [45%] ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart to ťahal vcelku slušne, lenže asi tak v 40 minúte, tam kde to malo byť najdivokejšie - počas rozlúčky so slobodou - to začala byť nuda. Herci sa možno pri natáčaní bavili, ale tak nejako zabudli na diváka. Jebať diváka, ale oni zabudli aj na mňa a to sa nerobí. Z nudnej rozlúčky prešiel film plynule do trápnej futbalovej scény s dôchodcami a 3 hviezdičky boli definitívne preč. Ale za Kevina Harta a za krásne bradavky pod tričkom Kaley dávam aspoň 2. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle... Prvně jsem se smála, jak začali Doug a Jimmy tančit na té cizí svatbě - hlavně ten balet. Druhá vtipná scéna byla, když fotili tzv. "zážitkové fotografie". Právě jsme v půlce "komedie" a jen dvě dobré scény. Ok jdeme dále... Pak následovala scéna se psem - ano přesně tohle je ten hnusný zvrácený nechutný humor, který nesnáším. Asi stejně jako scéná s "hořením" babky. Hmm a jsme na konci.. ten jediný dostává ode mě velké plus a zvedá tenhle 1* odpad na 2*. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama