Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Průměrný podprůměr. Z mého pohledu na tom má obří podíl fakt, že nesnáším ten černošský uřvaný humor, v tomto případě ukázkově reprezentovaný Kevinem Hartem, který nahrazuje chybějící invenci koulejícíma očima a hodně laciným vtipem. Nijak zvlášť neoslovil ani představitel ženicha a konečně ani Penny se ke svému stínu z BBT zdaleka ani nepřiblížila. Pár chvilek pro zasmání se sice našlo a námět celkově skrýval poměrně slušný potenciál, ale ten, jako ve většině zámořských komedií, zůstal nevyužit. 30% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Kevina Harta a jemu podobné černošské komiky moc nemusím, ale můžu bláznivé komedie vyhnané do nejzaších extrémů. Několik scén se opravdu povedlo, několik zas působí lacině a trapně. Hodně je z toho cítit Sandlerovina, ale jsem moc liný než abych si to ověřoval :-). Každopádně zlatá malina pro Penny, Penny, Penny rozhodně sedí ;-). ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Protivný černoch dokáže zaručeně zkazit kdejakou komedii. Ne každý je totiž Eddie Murphy a já na ty jejich blbé škleby někdy už prostě nemám. Hlavní hrdina je navíc docela odporný tlouštík. Takže to zachraňují Penny z Třesku a především půvabná sympaťačka Olivia Thirlby v žalostně maličké roli. Námět sám je ovšem geniální. Nepochybuji o tom, že taková živnost by v USA musela dobře vynášet. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Určitě to není nějak převratná komedie, ale jako zábavná oddechovka naprosto plní svůj účel. Na nic jiného si tento film taky ani nehraje. Plusem je obsazení, do kterého se jim povedlo obsadit herce, kteří ke svým rolí tak nějak patří, a také základní premisa, která nekopíruje tisíc filmů před sebou. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle... Prvně jsem se smála, jak začali Doug a Jimmy tančit na té cizí svatbě - hlavně ten balet. Druhá vtipná scéna byla, když fotili tzv. "zážitkové fotografie". Právě jsme v půlce "komedie" a jen dvě dobré scény. Ok jdeme dále... Pak následovala scéna se psem - ano přesně tohle je ten hnusný zvrácený nechutný humor, který nesnáším. Asi stejně jako scéná s "hořením" babky. Hmm a jsme na konci.. ten jediný dostává ode mě velké plus a zvedá tenhle 1* odpad na 2*. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama