Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo Dol-seok (Han Suk-kyu) je nejvyšším královským krejčím, který oblékal tři generace králů. Jeho oděvy symbolizují hodnost a tradici. Kong-jin (Goo Soo) naopak šije excentrické šaty moderního stylu pro společnice v místním nevěstinci. Jeho talentu si všimne královna a Kong-jin je povolán na královský dvůr. Souboj mezi dvěma krejčími vyústí v královnin boj o udržení trůnu v kostýmním dramatu, které je stejně vizuálně uhrančivé jako šaty samotné. (Filmasia)

(více)

Diskuze

Zelilu007

Zelilu007 (hodnocení, recenze)

Také už je všechny z něčeho znám. :) ale nejlépe tu podle mne hraje starší herec Suk-kyu Han. Jinak jsou všichni výborní a mají úžasný pohledový vlastnosti. Všechny ty emoce se v nich přímo vaří. 
Dong-seok Ma je zase nejvtipnější a zlato je Soo Ko , no a Park Shin Hye i král měl dobrý (bláznivý) charakter, no a Park Shin Hye je pravá ( Koreou milovaná ) Královna...

Zelilu007

Zelilu007 (hodnocení, recenze)

Jirka_Šč

Jo to já taky :)) Ale i bez titulků to stojí za to :) Hlavně ze začátku se i bez nich zasměješ a tak nějak ti dojde o co jde, ale jak říkám, konec ten bez nich tak lehce neskousnu. Hlavního herce už si dříve všimla mamka. Tak jí na něco s ním snad nalákám. :)

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

P.S. Úplně všichni herci, uvedení zde na ČSFD, už hráli v něčem, co jsem viděl!

Zelilu007

Zelilu007 (hodnocení, recenze)

Jinak hodnotím už teď všemi 5*, ale ty titulky to přece jen chce. Hlavně na konec....

Uživatel Zelilu007 smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama