Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Geniálne retro, ktoré boduje najmä v maličkostiach a detailoch (moje obľúbené sú prestrihy na Miami a neskutočne trefný dialóg u policajného šéfa). Videoherná akčná scéna Kung Fury vs. armáda nazis je lepšia ako 95% súbojov v blockbustroch. 30 minút natrieskané úžasnými nápadmi. Ak toto Sandberg urobil za 600 tisíc, chcem vidieť, čo dokáže za 100 mega! We need some action! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

''Než jsem stihnul zmáčknout spoušť, zasáhl mě blesk, uštkla kobra a já omdlel!''Neskutečně zábavná píčovina, která i přes svůj rozpočet vypadá líp než mraky dnešních, rádoby moderních filmů.Pocta 80. filmům, hudbě, hrám a celkově té dnes již zašlé pro většinu lidí směšné době.Já vyrůstal na VHSkách dabovaných jedním hlasem, nejvíc se pařil Street Fighter a Double Dragon, uši nám rvala synťáková hudba a všechno bylo fajn, i ta Coca-Cola měla větší šmrnc....to už se nikdy nevrátí, takže děkuji pane Sandbergu za tenhle ujetý hype.80%. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej masakr a ultimátní pocta osmdesátým létům. To se nedá popsat, to se musí vidět! Já tu fakt nechci spoilerovat a víte, že nejsem z kategorie těch který by hned tak něco vyhypovanýho oslnilo, ale tenhle kousek si stávající hodnocení zaslouží. Fakt jsem od začátku čuměl z otevřenou hubou, oči rozzářený jak na vánoce a úsměv od ucha k uchu. A ta hudba... Kurva ta hudba! Takhle má podobnej nadšeneckej projekt vypadat.100% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si dala na noc krátkometráž, které dávám tak dvakrát do roka a do dne. Kdo má pak klidně spát, pánové, po takové náloži? Díky svaté trojce DDD budu mít ještě příští týden tiky od smíchu ! Já, takový mírumilovný človíček jsem propadla davovému šílenství jako mnozí......byla jsem zvědavá a napnutá jak kšandy, proč tady kde kdo pálí pětky, tak teď už to vím. Bylo tam pár momentů ke konci, které bych vystřihla, ale i tak to byla síla a ty hlášky stojí za to :-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tady absolutně není co řešit v rámci hodnocení!! :DD Tak úchvatnou reakci na grindhousy a B-éčkový akční filmy pitomých 80. let jsem nikdy neviděl. Navíc tak excelentně povedenou!!! Je to prdel, je to nesmírně zábavný, má to skvělý nápady a v rámci perfektního stylu si divák senilního věku, jako jsem já, živě zavzpomíná na svoje mládí, vysedávání nonstop u VHS-ek, paření videoher na Commodore Amiga 500+ (Verbale, Atari je srajda, zřejmě pocházím ze zámožnější rodiny :-DD ) atd. ,atd. Jedinný, co mi brání v plném počtu je hrozně krátká stopáž, která způsobila pocit který nemám vůbec v lásce: "Já chci ještě!! Chci víc!!". Ten film je jak anglickej crack, dostanete pecku do hlavy o jaké se vám nesnilo, královsky se bavíte a najednou je to pryč. Nevím jakým způsobem dát vědět autorům, že chci ještě!! :)) Další díly nebo klidně celovečerák, protože tomuhle já říkám umění. Bojová scéna s náckama bez střihu, která snoubí real martial-arts s videoherními bojovkami zejména stylu Mortal Kombat, a to bez střihu je pastvou pro oči. Tohle jo jo jo!! Chci víc, I´m addict ... ale to už snad ví každej, teď jsem addict-sadist ještě na "Kung Fury drug" ... :))) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Film si odbil svoju premiéru na festivale v Cannes 2015 a v ten istý deň i na serveri YouTube. (toi-toi)
  • Hláška „Don't hassle the hoff“ naráža na parodický hudobný videoklip od The Boy Cruise, kde hrá David Hasselhoff hlavnú úlohu. (ywo666)
  • Trailer natočil David Sandberg zo svojho vrecka za 5000 amerických dolárov so svojimi priateľmi. (ywo666)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama