Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Takovou absurdnost, s takhle podmanivýma efektama a vizuálem, ze kterého jsem měl bradu až na zem, jsem neviděl od.....no dobře....Mad Maxe před dvěma týdny, ale předtím roky ne! Nejhorší a zároveň nejlepší vizuální efekty v historii filmu. Oskara za kraťas pro Kung Furyho! Krátkometrážní událost desetiletí. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Kromě pár memů, soundtracku a vizuálů věrných době a několika komicky absurdních scén není o co stát. Jedna věc je udělat 'homage', jedna věc je udělat parodii a jedna věc je udělat miš-maš, který člověku připomene, proč jsme se posunuli tam, kde jsme teď a zanechali některé tropy a figury v minulosti. Takovým plusem neplusem tak zůstává, že se tvůrci nesnažili film natáhnout na celovečerní stopáž, ať už vlastním rozhodnutím nebo tím, že jim peníze z Kickstarteru nedovolily víc. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak jsem to viděl a nesdílím nadšení většiny uživatelů ČSFD.To že to má být pocta starým akčňákům přece ještě neznamená,že tam narvu co mě napadne.A ikdyž to mělo pár zajímavých a vydařených scén,tak jako celek mi to prostě nešlo dohromady.A komedie?No moc humoru to taky nepobralo.Ale jo,jedna scéna mě tam docela pobavila.A to ta kde dva frickové řeší svý směšný Hitlerovský kníry.Ale že bych se smíchy za břicho popadal to se říct nedá.Ale dám dvě hvězdy ať nežeru.A to za Kung Fuhrera,Hajzlhofa a za krátkou stopáž.Víc bych asi nedal.Pro mě je to prostě přeplácanost největšího kalibru.Nasrat hvězda bude jen jedna.Víc si to nezaslouží ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Podobné ujeťárny moc nevyhledávám. Ale když to pobaví, tak proč ne ? Tu 4 hvězdu jsem nakonec dal a to díky postavě Hitlera. Ten zde prostě neměl chybu. V každém záběru jsem se tlemil, ty jeho grimasy a dokonce i kung fu pohyby – já nemohl. Zbytek tohoto krákometrážního snímku také obsahoval dobré, ujeté scény. Utržení rukou – z toho si hlavní hrdina udělal vrtuli, postava představující Thora (to mě také trošku dostalo) atd atd. Praštěných scén zde bylo dost. Nejvtipnější byl určitě ten Hitler. Kdyby to bylo ještě víc trhlejší a delší, tak by se mi to možná zamlouvalo ještě víc. I tak jsem spokojen. Je to neškodná ptákovina, která svůj účel splnila. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Šíleně nadsazená řežba, která slouží jako pocta i parodie osmdesátkových akčních filmů. Největší stupidity a klišé jsou přetvořeny v čirou zábavu. Hlášky fungují jak mají, lacinné efekty jsou sympatické a skoro se stydím přiznat, že i hudba je zde vynikající. Půl hodina je tak akorát k zachycení esence všeho dobrého na špatných filmech 80. let... 8/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Celé natáčanie prebiehalo v Štokholme a jeho blízkom okolí. (toi-toi)
  • Ve scéně kdy Kung Fury (David Sandberg) hodí po nacistické armádě tank, je vidět, že zasažení vojáci už leželi. (Nathaniell)
  • Jde o fanouškovský projekt financovaný pomocí Kickstarteru. Tvůrci na něm vybrali 630 tisíc dolarů. (Zofan)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama