Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadvláda donny Immy skončila stejně rychle, jako začala. Gennaro, který se vrátil z Hondurasu, není ten maminčin chlapeček, kterého tam posílala. Z Jižní Ameriky si kromě jizev na duši a pár nových tetování přivezl i několik zaručených fint, jak zvítězit ve volbách. Z drogových plácků na sídlištích chce rozšířit působnost Savastanových i do nóbl světa politiky a veřejných zakázek. A protože nový Genny se s ničím nemaže, nabízí se obsadit rovnou post starosty. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme demokracii. Koho volím? Mafii...“ Genny se vrátil z honduraské džugle s předsevzetím. Už nikdo mu nebude říkat, co má dělat! Tedy ani Ciro. Tomu kvůli panským choutkám už zase tečou sliny, když se vnucuje a prská Gennymu do nosních dírek: „Tohle je NAŠE chvíle! Jsme jako bratři!“ Tím ovšem hrubě přetáhl strunu, nasral nejen bosova syna, ale i mě a já otvírám KYFOLORDOTICKÉ OKÉNKO: [][] Proč je ten bastard Ciro křivý jak paragraf? _§ Má extrémně dlouhý krk, jako lama nebo spíš pštros. _§ Ne však pštros obyčejný, ale nemocný, s křivicí. _§ Má vadné držení těla, opak sebevědomého. Chodí imrvére shrbený, jako by každou chvíli čekal pohlavek. A já myslel, že mafiáni chodí vzpřímeně a hrdě! [][] Kromě gumového krku a křivých zad má Ciro křivou i povahu a to extrémně, dokonce i na gangstera. Genny zatím fušuje do politiky, chce dosadit vlastního starostu a shání hlasy rukama nohama. 7000 jich sehnal dokonce penisem. Doktorova dcera Gessica byla potěšena, otec už méně. Finta při volbách zaujala. Zájemcům rád vysvětlím. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, jestli zatím seriálu něco chybělo, pak to byla politika. Toto opomenutí bylo v osmé epizodě napraveno a potěšilo o to víc, že zbývají necelé dva týdny do senátních a krajských voleb:-) Rozhodně se těším na další vývoj, protože s Gomorrou jsem zatím hodně spokojený. ()

Reklama

Reklama