Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po bombovém útoku se všechny neapolské klany shodly na příměří. Koneckonců válka škodí obchodům. Gennaro však získal něco mnohem cennějšího: svobodu a možnost vybudovat nový svět pro svého syna. Podnikání v obřím developerském projektu se s jeho prostředky zdá z počátku snadné, přeci jen má i spoustu kontaktů i zkušeností. Někdejší mafiánský boss chce ovšem tentokrát hrát čistě a staré zvyky člověka jen tak neopouští. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gomorra tak, ako ju poznáme v plnotučnom balení s gradovanou zápletkou, epizódnymi postavami, krutosťou a gýčom, z ktorého mrazí. Hlavnej postave slušný život nevyšiel, no diváka poteší, že je späť vo svojom živle. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gennaro překvapil, nyní je vážený podnikatel v letecké dopravě, vše v mezích zákona, žádné levoty. Při výkupu pozemků nikomu nevyhrožuje, naopak je ochoten i přeplácet a jednomu majiteli půdy nabízí i léčbu manželky s rakovinou. Jeho obchodní partner tak trpělivý není a najme na zastrašení mlátiče, bez Gennarova vědomí. Velká chyba, příjde mu domů krabice a v ní… No fuj! Gennarově rodině se daří dobře, malý Pietro už chodí do školky. Na oslavu jeho narozenin ale nikdo ze čtvrti přijít nechce. Gennaro drze a bez ptaní napochoduje do školky i s klauny a uspořádá oslavu přímo ve třídě. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první pohled působila druhá epizoda poklidným dojmem, ale přitom byla přímo nabitá krajně zajímavým dějem. Bavil jsem se ještě více než v případě předchozího dílu, a to i přesto, že došlo na dětskou oslavu (kteroužto přímo nesnáším). Tady to ale byla tak trochu jiná záležitost, takže o plné palbě nemohlo být pochyb. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem se, že mne to jako gangsterka už nebude moc bavit, ale hle Genny opustil dráhu zločince a snaží se být solidním panem podnikatelem a mne to baví stejně jako když chtěl ovládnout Secondigliano v druhé a třetí řadě. ()

Reklama

Reklama