Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (206)

misulka03 

všechny recenze uživatele

Krásný i když poněkud přeslazený film. Ač nechtěně, tak jsem byla extrémně zaměřená na Scotta Eastwooda. Tohle byl film, kde jsem ho viděla v hlavní roli a se zajímavým charakterem a byla jsem zvědavá nakolik zdědil po svém otci. Asi není dobré srovnávat, přeci jen Clint je pro mě jeden z největších herců a především režisérů a jeho syn má, co dohánět. Nicméně charisma mají oba dokonalé. V tomto filmu se to podle mého názoru projevilo maximálně. Vlastně je to hlavní plus filmu - herci, kteří působí dokonale, příjemně. Děj je sice téměř předvídatelný, ale přesto nenásilný a se zajímavým prostředím. Mně osobně nadchl prvek umění, který bych v podobném filmu nečekala a to mě velice oslovilo. Takže za mě ano, byl to příjemný film, který má své nesporné hodnoty, přestože ho většina odsoudí jako prvoplánovou slaďánu. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Měl jsem chuť na čistou romantiku, ale díky tomu prolnutí dvou příběhů se to přelejvalo do dramatu. No ne tak docela, v hlavní roli byli ohromní neokoukaní sympaťáci, mezi kterejma to fungovalo. Já teda osobně vyzdvihnu hlavně Britt Robertson, protože na ní bych mohl koukat kdykoli. Ale i mladej Eastwood se očividně potatil. V druhý řadě zas druhej starší pár poznamenanej válkou, kterej vyprávěl o soužití dvou rozdílnejch lidí, trošku zvláštní formou. Ale dohromady z toho vznikla kovbojka, kterou jsme už viděli v každým druhým filmu. Že se ty lidi už neponaučej a nedělaj kompromisy hned na začátku, ale musej si těma krizema procházet. Navíc ty dvě hodiny, to byla teda nejdelší jízda. Od Sparkse jsem viděl už 3 filmy a všechno to má podobnej styl, takže nic novýho pod sluncem. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas zhřeším a podívám se na něco romantičtějšího a buď to jsem následně oním cukrováním přeslazen a mé dojmy ze snímku jsou spíše negativní, nebo naopak. Nejdelší jízda mě zaujala, přestože příběh je jednoduchý, poměrně přímočarý a herecké výkony jsou spíše standardní. Zajímavé je tedy zejména prostředí, v němž se film odehrává a přibližuje tak evropskému divákovi zábavu-soutěže, které jsou ve zdejších podmínkách málo známé. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Jasně, Nicholas Sparks. Sbírka sladkobolu, klišé, přílišných náhod a zkrátka všeho, co jsme viděli už jinde. Nicméně filmová Nejdelší jízda představuje to nejlepší, co tento americký bestsellerista vytvořil. Je to příjemné pro oko, vystupuje tu velmi sympatické obsazení (Alan Alda klidně může jenom ležet na posteli a stejně si vás získá), zní tu hezká muzika a navíc jsou tu dva příběhy v jednom, které skvěle fungují, jakkoli jsou velmi předvídatelné, ale narozdíl od takového Talismanu to není příliš bijící do očí. A krom toho tu vystupuje Scott Eastwood, který je nejen chodícím charismatem, ale hlavně je tu fantasticky sexy. Na něm může člověk oči nechat. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

V plné nahotě se zde ukazuje, že Nicholas Sparks v posledních letech už své romány sám nepíše - dělá to za něj podle mého nějaký nepříliš kvalitní počítačový program .. Sparks jen naťuká na klávesnici zadání, tj. námět, hlavní postavy a možná i požadovaný počet stran ... jak jinak si vysvětlit, že má vše z poslední doby na jedno brdo, podle téměř totožného vzorce ... ano, vím že každý spisovatel má svůj nezaměnitelný rukopis, který si čtenáři buďto oblíbí, nebo ho prostě nevyhledávají, pokud jim nesedí ... - takže - no, zkrátím to, škoda jeho talentu, vždyť Lahev či Zápisník - to byla nádhera .... raději pojďme k filmu: zachraňuje ho Britt Robertson / Sophia Danko (5 hvězdiček), výborný Alan Alda / Ira Levinson (hodně smutný pohled, jak Alda věkem sešel) a vlastně i ten poměrně dost prkenný Scott Eastwood / Luke Collins zde ve své roli kovboje nijak nepřekážel .. co mi tentokráte ale poměrně hodně nesedělo (svým obsazením), bylo to vracení se v čase .... summary : film je na tři hvězdy - já přidávám ještě jednu bonusovou pro Britt ... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama