foto

Richard Belzer

  • nar. 4.8.1944 (75 let)
    Bridgeport, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Santorini Blue
2010 Polish Bar
2000 Homicide: The Movie (TV film)
1999 Jump
Muž na Měsíci
1998 Bar Channel, The
Elmopalooza! (TV film)
Mutant 2
1997 Another Lone Nut (TV film)
1996 Bradyovi 2
Dlouhá jízda
Sex po telefonu
Špinavé kšefty (TV film)
1995 Cizáci (TV film)
Not of This Earth
Prince for a Day (TV film)
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film)
Hart a Hartová: Zločiny z vášně (TV film)
Vládci loutek
Všude dobře, doma nejlíp
1993 Nebezpečná hra
Vzteklej pes a Glorie
1992 Flash III: Deadly Nightshade
Please Watch the Jon Lovitz Show (TV film)
1991 Flash 2: Tricksterova pomsta
Něco tomu chybí
Off and Running
1990 Flash (TV film)
Ohňostroj marnosti
1989 Fletch žije
Tommy Chong Roast, The (TV film)
Velkofilm
1988 Freeway
Wrong Guys, The
1987 Flicks
1986 America
Charlie Barnett's Terms of Enrollment
Young Comedians All-Star Reunion (TV film)
1983 Belzer Behind Bars (TV film)
Zjizvená tvář
1982 Autor! Autor!
Café Flesh
Catch a Rising Star's 10th Anniversary (TV film)
Noční směna
1981 Studentská těla
1980 Sláva
1974 Groove Tube, The

TV seriály

2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fashionable Crimes (S17E20)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy jde k doktorovi! (S01E04)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jarní míza (S15E24)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cesta do říše divů (S15E05)
Americká tragédie (S15E03)
Zachraňte Bensonovou (S15E01)
další epizody (7)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Manhattan Vigil (S14E05)
Twenty-Five Acts (S14E03)
Above Suspicion (S14E02)
další epizody (10)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
¡Qué Sorpresa! (S05E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Traveler (S13E09)
Educated Guess (S13E08)
True Believers (S13E06)
další epizody (9)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
Gray (S12E09)
Penetration (S12E08)
další epizody (12)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
Perverted (S11E09)
Turmoil (S11E08)
další epizody (16)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Převzetí (S05E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
PTSD (S10E09)
Babes (S10E06)
Retro (S10E05)
další epizody (13)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
Blinded (S09E07)
Harm (S09E05)
další epizody (15)
2006 Arrested Development (TV seriál)
Exit Strategy (S03E12)
S.O.B.s (S03E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
Cage (S08E08)
Underbelly (S08E07)
další epizody (18)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Skeleton (E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cizí element (S07E11)
Bouře (S07E10)
Útěk z domova (S07E09)
další epizody (22)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
Bezmocné ženy (S06E09)
Charisma (S06E07)
další epizody (20)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Otřes (S05E10)
Kontrola (S05E09)
další epizody (25)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
Juvenile (S04E09)
Waste (S04E08)
další epizody (21)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
Pěstouni (S03E09)
Dědictví (S03E08)
další epizody (22)
2000 Beat, The (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)
Asunder (S02E07)
Noncompliance (S02E06)
další epizody (21)
Městečko South Park (TV seriál)
Zubní víla (S04E01)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stocks & Bondage (S01E09)
Stalked (S01E08)
Necivilizovaně (S01E07)
další epizody (9)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Krádež (S07E18)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sideshow (S09E14)
1997 Akta X (TV seriál)
Neobvyklí podezřelí (S05E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Baby, It's You (S08E06)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Charm City (S06E13)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1986 Richard Belzer Show, The (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Trust Fund Pirates (S02E21)
1983 Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Marilyn Monroe: Murder on Fifth Helena Drive
2017 Gilbert
2016 The Best Democracy Money Can Buy: A Tale of Billionaires & Ballot Bandits
2015 Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
Eccentric Eclectic
2011 Method to the Madness of Jerry Lewis
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
My Dog: An Unconditional Love Story
2008 The Masterpiece That Almost Wasn't
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
2003 Imagine New York
2002 Bitter Jester
1999 20th Century: Yesterday's Tomorrows, The (TV film)
1998 John Belushi: The E! True Hollywood Story (TV film)
Rekonstrukce zločinu (TV seriál)
1997 Gilda Radner: The E! True Hollywood Story (TV film)
1994 It's Just a Ride (TV film)
1989 Mike + The Mechanics: A Closer Look
1987 Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville (TV film)

Video kompilace

1986 Pat Benatar: The Visual Music Collection (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 America

Host