foto

Richard Belzer

  • nar. 4.8.1944 (73 let)
    Bridgeport, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Santorini Blue
2010 Polish Bar
2000 Homicide: The Movie (TV film)
1999 Jump
Muž na Měsíci
1998 Bar Channel, The
Elmopalooza! (TV film)
Mutant 2
1997 Another Lone Nut (TV film)
1996 Bradyovi 2
Dlouhá jízda
Sex po telefonu
Špinavé kšefty (TV film)
1995 Cizáci (TV film)
Not of This Earth
Prince for a Day (TV film)
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film)
Hart a Hartová: Zločiny z vášně (TV film)
Vládci loutek
Všude dobře, doma nejlíp
1993 Hazardní hra
Vzteklej pes a Glorie
1992 Flash III: Deadly Nightshade
Please Watch the Jon Lovitz Show (TV film)
1991 Flash 2: Tricksterova pomsta
Něco tomu chybí
Off and Running
1990 Flash (TV film)
Ohňostroj marnosti
1989 Fletch žije
Tommy Chong Roast, The (TV film)
Velkofilm
1988 Freeway
Wrong Guys, The
1987 Flicks
1986 America
Charlie Barnett's Terms of Enrollment
Young Comedians All-Star Reunion (TV film)
1983 Belzer Behind Bars (TV film)
Zjizvená tvář
1982 Autor! Autor!
Café Flesh
Catch a Rising Star's 10th Anniversary (TV film)
Noční směna
1981 Studentská těla
1980 Sláva
1974 Groove Tube, The

TV seriály

2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes to the Doctor! (S01E04)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Převzetí (S05E07)
2000 Beat, The (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Zubní víla (S04E01)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Akta X (TV seriál)
Neobvyklí podezřelí (S05E03)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1986 Richard Belzer Show, The (TV seriál)
1983 Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Gilbert
2016 The Best Democracy Money Can Buy: A Tale of Billionaires & Ballot Bandits
2015 Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
2012 Marilyn Monroe: Murder on Fifth Helena Drive
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
My Dog: An Unconditional Love Story
2008 The Masterpiece That Almost Wasn't
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
2003 Imagine New York
2002 Bitter Jester
1999 20th Century: Yesterday's Tomorrows, The (TV film)
1998 John Belushi: The E! True Hollywood Story (TV film)
Rekonstrukce zločinu (TV seriál)
1997 Gilda Radner: The E! True Hollywood Story (TV film)
1994 It's Just a Ride (TV film)
1989 Mike + The Mechanics: A Closer Look
1987 Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville (TV film)

TV pořady

2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2009 Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)
Surviving the Holidays with Lewis Black (TV pořad)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2005 TV Land Confidential (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase (TV pořad)
1999 Mark Twain Prize: Richard Pryor, The (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1989 More You Know, The (TV pořad)
1986 Comic Relief (TV pořad)
1983 Friday Night Videos (TV pořad)
Thicke of the Night (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)

Hudební videoklipy

1986 Pat Benatar: The Visual Music Collection (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 America
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace