Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel Heggie slúži ako ochrankyňa zákona v malom mestečku Inveree. Jedného večera na ceste do nočnej služby spozoruje, ako mladý delikvent riskantnou jazdou zrazí osobu stojacu uprostred cesty. Keď však dobehne na miesto zrážky, automobil je síce viditeľne poškodený, no po zranenom niet ani stopy. Po nástupe do zamestnania nahlási nadriadenému mimoriadnu udalosť, pričom oboznámi kolegov o možnej osobe, ktorá sa voľne pohybuje po mestečku, a mohla by potrebovať lekársku pomoc. Keď už to vyzerá, že mladík bol zadržaný bezdôvodne, jedna z hliadok privádza na policajnú stanicu staršieho, neznámeho muža, ktorý popisom sedí na možného poškodeného z nehody. Napriek tomu, že nemá žiadne mimoriadne vonkajšie zranenia, pôsobí čudesným, svojským dojmom, ktorý na počudovanie u všetkých, ktorí s ním prídu do styku, vyvoláva obrovský rešpekt a strach zároveň. Kto je vlastne onen neznámy? Prečo prišiel? A akými schopnosťami to vlastne disponuje, keď dokáže nazrieť do čiernej časti duše všetkých zúčastnených a dokonale nimi manipulovať? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (57)

JFL 

všechny recenze uživatele

Nejdřív spousta žvanění a pak spousta kydlení. "Let Us Prey" má velký potenciál být fajn hororem, ale navzdory efektní formě, nosnému konceptu a také Pollyanně v hlavní roli je výsledek překvapivě tuctový a zapomenutelný. Částečně to souvisí s tím, že na sebe kontrastně naráží pasáže, které by chtěly být mystickým mystériem, šokantním body hororem a akční krvárnou. Jako laciná lokální žánrovka je to sice sympatické, ale chybí tomu jiskra, která by zdejší precizní řemeslo posunula někam výše. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Assault on precinct of sinners.. Jednou nohou jsou dunivé synťáky jak z dílny tesaře Johnnyho, druhou potenciál Liama Cunnighama, jakž takž použitelný stůl však potřebuje alespoň tři. Když ještě na něj naložíte jalové pokusy o mysteriózno, hromadu prázdných keců a pseudonáboženského tlachání, nezachrání ho od rozpadu ani to, že jej brokovnicí podpírá pomatený seržant, co má kolem sebe víc ostnatého drátu než mírovská věznice. O´Malleyho poctivá snaha o „old fashioned horror“ tak bohužel vychází vniveč.. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem váhal, jestli se mi ten film vlastně líbí, nebo ne. Nahoru to táhne pěkný vizuál, docela dobrý koncept, kvalitní gore. Problematické je to s hudbou - ten hlavní hudební motiv je rozhodně funkční, za ten palec nahoru, ale problém je, že tam tvůrci různé jiné "strašidelné" melodie cpou až příliš často, a to i do scén, které by paradoxně byly působivější, kdyby zrovna bylo ticho. Občas to takhle působí až úsměvně. Další problém se váže k postavám, které jsou neuvěřitelně nesympatické. To má vzhledem ke koncepci filmu samozřejmě své opodstatnění, nicméně odměna (hororové atrakce) přijde příliš pozdě na to, aby nestihly začít diváka mírně iritovat. Ze začátku se hodně kecá, pak se postupně začnou objevovat záblesky poměrně brutálního násilí, které vyvrcholí nástupem maniakálního pána z plakátu s brokovnicí. Někdy tehdy se můj výsledný pocit z filmu překlopil spíš na pochvalnou stranu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku mě navnadily super titulky a výtečná hudba, která navíc film provázela celou stopáž.Tajemný cizinec jehož příchod nevěstí nic dobrého uměl dobře znepokojit a Liam Cunningham jako by z oka vypadl Jeanu Renovi.Policejní stanice plná magorů a to včetně lokálního sboru bude pykat za své hříchy, nic nového, nic převratného ale je to pěkně úchylný a finální masakr pobavil.Nebýt toho idiotského polibku, možná bych dal i o hvězdu navíc.Podařená jednohubka, O'Malley určitě stojí za sledování do budoucna.60%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ON TO VÍ!“ … „CO VÍ?“ … „VŠECHNO!“… /// Fousáč s podivným notesem plným jmen a film s krásným nádechem mysteriózna, plnej Božího slova a Ďábelskejch nápadů. Hezky se to brzo rozjede a kromě chytrej keců přibejvá i krve. Rejža by měl zapracovat na choreu bitek, páč všechny – jedna, mu kurví profil. Vyrovná to snaha vyhnout se klasickejm hororovejm klišé. Já totiž podobnej film ještě neviděl, proto jsem nadprůměrně spokojenej! 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potkal jsem člověka a všechno ví! (taky prej všude byl) 2.) Nevím, jak se pozná Mesijáš. 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama