Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Další ze zástupců FF. Film je o tom, že dívka Elizabeth má přítele Damiena a ke komunikaci a hledání dalších potencionálních přítel používá sít' The Den. Vypadá to jako PA, ale film se začne odehrávat úplně jinak. Do 50 minut z mého měřítka slabé a bohužel se dostavila i nuda, ale pak se to oživí a začne to být zajímavé. Někdy jsem se leknul, potom nudil a k závěru byl i nadšený, škoda jen, že nebylo objasněno, kdo jsou ti psychopati. Na jedno skouknutí stačilo, ale znovu bych se na to dívat nechtěl. 50% ()

larelay 

všechny recenze uživatele

priznam sa, nie som clenka klubu otrlych divakov a parkrat som veru musela stopnut film, ist sa napit vodenky, trosku priotvorit okno a potom sa k tomu s velkym "ach jesus" zase vratit. nebolo mi vsetko jedno. ten zaver ma sklamal, radsej by som prijala verziu "one crazy man show", ale no dobre. takze mile deti, internet je fuj fuj fuj, ruky prec, ak chcete prezit do rana! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně narazil na film s prostředí internetu, u kterého se dá i trochu bát! A to jsem to po té hovadině Megan is Missing chtěl vzdát... The Den dokáže vyděsit, fungují zde lekačky (což už jsem dloooouho u žádného hororu nezažil) a hlavní postava je sympatická. Jenže do toho je kupa nelogičností (vana, posledních 20 minut...) a závěr mě teda hodně zklamal, ale musí se uznat, že aspoň víme proč... Během sledování mě napadl jiný konec, který by se mi zamlouval víc, ale rozepisovat ho zde nebudu. 3* ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Väčšinu stopáže The Den kráča dávno vyšlapanými cestičkami, vykráda tu i tam, jeho hackerské hrátky niesú príliš uveriteľné a celkovo, priznávam že som mu príliš nedôveroval. No ako pribúdajú minúty naberá na obrátkach a v závere už len vyložene mrazí. Donohue-ova prvotina je po všetkých smeroch dotiahnutejším, vyspelejším a lepším dielom ako staršia Megan is missing a zastavila mi dych. Skôr 3,5* ale za tak silný zážitok, proč ne - možno je to mojou slabosťou pre tieto nízkorozpočtové autorské horúrky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné vizuálne spracovanie (pre každého, kto nevidel napr. Odobrať z priateľov). Ľahký nadpriemer: relatívne sympatická hlavná hrdinka, spomínaná originálna „četová stránka veci“, občas znepokojivý krvavý výjav (je toho málo, ale to, čo tu je, stojí za to, je to intenzívne a naturalistické), nekompromisný koniec a viacero tvrďáckych nápadov. Za mínus by som označil rôzne dramaturgické naschvály od scenáristov, ktorí si evidentne radi uľahčujú robotu (takže v celom meste všetko rieši jeden jediný policajt a niečo zlé sa stane práve v tej sekunde, čo hrdinka na dve sekundy odvráti zrak od monitora) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama