Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelné zrcadlo má tu sílu dát tomu, kdo ho vlastní, absolutní moc. Po tomto kouzelném předmětu tedy touží každý darebák. Ale jen jeden z nich ví, co vede k nalezení zrcadla. Naštěstí jsou na světě "Lovci", kteří mají za úkol všechny kouzelné předměty chránit... Carter a Jordyn Flynnovi mají zvláštní povolání. Jsou Lovci a mají za úkol chránit pohádkové předměty. Na své poslední výpravě do Thajska, kde se snaží zachránit střep z kouzelného zrcadla, jsou uneseni tajemnou Mai, která slouží jejich proradnému příteli Masonovi. Ten byl kdysi také Lovec, ale zatoužil po neomezené moci, kterou mu zázračné zrcadlo, když ho bude vlastnit, může dát. V domě Flynnových se nečekaně objeví dva muži a vydávají se za členy Interpolu. Naštěstí je Paxton a Tripp Flynnovi s pomocí asistentky rodičů Dylan, která je také Lovkyní, prokouknou a dokážou je zahnat. Když se chlapci dozvědí o únosu, chtějí své rodiče ihned hledat. Dylan je ale přemluví, aby nejprve získali další střepy kouzelného zrcadla, aby nemohlo dojít k jeho zneužití. Paxton s Trippem a Dylan se dokonce v dobré víře obrátí o pomoc na samotného Masona. Když zjistí, že Mason je ten záhadný zrádce, je již pozdě. (TV Nova)

(více)

Recenze (16)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to "holka"........ Natočeno podle komiksového románu "Mirror Mirror" Joshe Williamsona. Již v páté minutě jsem poznal, že to bude blbost. Nechápu, jak se mohla trefit do tak malého stromu na druhé straně zamlženého kaňonu. A hned jsem nepochopil, jak tak malá nastřelovačka může mít v sobě, tak dlouhé ocelové lano. Jenže bude ještě hůř. Když slaňují na druhou stranu, je to z kopce, ale když se vrací nazpět, je to opět z kopce . to si z nás tvůrci dělaj srandu? CITÁT - A je po vás..... Celým filmem nás doprovázejí samé nesmyslné situace a nevěrohodné scény. Jedna hvězda za některé dívčí herecké obsazení. To herecké si dejte do úvozovek, jde spíš o krásu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jé, oni to netočili Němci? Takovéhle laciné báchorky točí především Němci - většinou s menším ale občas i větším (Šifra Karla Velikého tuším) úspěchem. Dokonce i ta mamina v hlavní roli je podobná, vzdáleně, Bettině Zimmermann. No jo, ale jinak je to daleko horší než německá produkce, kde vědí, že nějaká ta akce je sem tam potřeba, nejde si pořád povídat o rodinných hodnotách a vztahu dvou odlišných bratrů a že maminka chtěla obyčejné kluky, ne další lovce. Akce tady totiž moc není - jedna nemastná neslaná na úvod někde ve vodopádu, kde se vlastně nic nestane, pak za hooodně dlouho (když mezitím dostanou dva střepy v podstatě zadarmo) se jede do Skalistých hor, kde vlastně taktéž vlezou bez většího nebezpečí do jeskyně a odnesou si, co potřebují (tady se mi líbí jen divení se mladšího bratra, že nikde ani koule je nehoní a furt hledá nějakou past, a ono nic), a pak na hřbitově. Ze všech těch scén stojí za zmínku jen babská rvačka ve stojící limuzíně, to musel natočit někdo úplně jiný, kdo měl cit pro nápad. Nakonec jsem vlastně nepochopil, když Lovci chtěli, aby střepy a zrcadlo nikdo nenašel, proč je teda vlastně sami hledali? A rovněž by mě zajímalo, jak mohla přežít anihilaci u zrcadla ta Asiatka. Druhý díl evidentně nevznikl, tak se to asi nedozvím. Film mi dal jediné, že předlohou pohádky o Popelce je text o Rhodopsis od Strabóa. ()

Reklama

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Megažumpa. Někdy vlastně není na škodu, to, že takové filmy vysílají v hlavním vysílacím čase. Divák si alespoň uvědomí, že odpočívat při puštěné TV nemusí být vždy takový relax. Takovéto filmy vás naučí si např. pustit rádio. Napustit si vanu s relaxační pěnou a uvolnit bolavé svaly. Naučí vás např. se více věnovat ženě. Atd, atd. Jednoduše řečeno, ten film byla čurákovina k pohledání. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo by som mal skoršie skritizovať. Videl som to v televízií s Českým dabingom bez kvapky alkoholu alebo niečoho iného,takže to bolo absolútne neúnosne zlé. Otravný herci, otravný príbeh, otravné charaktery postáv, bolo to bez štipky napätia, nuda až vražedné antitempo z toho sálalo rovnako ako zo mňa nenávisť. Samotný žáner týchto lovcov relikvií a pokladov je už dávno mŕtvi, takže to, že je to jeden z najzbytočnejších filmov o ktoré som mal možnosť zakopnúť, ani nebudem zdôrazňovať. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy asi táhnou, ale i když tohle na první pohled vypadá hezky, je to ve skutečnosti jen levný film natočený dobrou kamerou. Chřestění zmijí je jen jeden z mála prvků, které tady nesedí. Mám rád filmy, kde jde o poklad, tajemství, apod., ale tady je to všechno podáno polopaticky, nudně a neskutečně střídmě, že mě to prostě nedokázalo ani trochu nadchnout. Snad jen ta Alex Vega potěšila. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Thajsku a v kanadském Vancouveru v provincii Britská Kolumbie. (Terva)

Reklama

Reklama