foto

Alex Zahara

  • nar. Grande Prairie, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Christmas Duet (TV film)
Beyond The Woods
2018 Aliens Ate My Homework
2016 Devátý život Louise Draxe
Mozek v plamenech
Zaprášená tajemství: Vraždy pro milovníky detektivek (TV film)
2015 Christmas Truce (TV film)
Helix
Lhář, lhář, upír (TV film)
Patterson's Wager
2014 A Daughter's Nightmare (TV film)
Ledová zkáza (TV film)
Lonesome Dove Church
Scammerhead
Znamení duhy
2013 A Sister's Nightmare (TV film)
Inhumans
Lovci bájných relikvií (TV film)
Rohy
2012 Big Time Movie (TV film)
Indie Jonesing
Vánoční příběh 2
2011 Everything and Everyone
House, The
Marley a já: Štěněcí léta
Mega bouře (TV film)
Poslední minuty na Zemi (TV film)
2010 Blood: A Butcher's Tale
False Creek Stories
Gunless
Riverworld (TV film)
The Beast of Bottomless Lake
2009 2012
Ledové tornádo (TV film)
Smile of April
2008 A zase jedna Popelka
Ničivé tornádo (TV film)
Obr lidožrout (TV film)
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Taming Tammy
2006 Klatsassin
2005 Stíny z lesa
2004 Klec
2003 Krajina střelců
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
The Stickup
2001 Tak mě zab!
Turbulence 3: Heavy Metal
Walking Shadow (TV film)
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
Karanténa (TV film)
1999 Vikingové

TV seriály

2020 Marvel Battleworld: Mystery of the Thanostones (TV seriál)
Batwoman (TV seriál)
A Secret Kept from All the Rest (S01E19)
If You Believe in Me, I'll Believe in You (S01E18)
A Narrow Escape (S01E17)
další epizody (4)
2019 Legenda Isla Nublar (TV seriál)
See (TV seriál)
Dům osvícení (S01E08)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 63: „Dědictví“ (S04E06)
2018 Jurský svět - Utajená expozice (TV seriál)
ReBoot: The Guardian Code (TV seriál)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 28: Až na krev (S02E15)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Sensô Kôi (S03E03)
2017 Supergirl (TV seriál)
The Faithful (S03E04)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Loose Lips (S02E08)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Three Monkeys (S01E06)
The New Normal (S01E05)
další epizody (6)
The Returned (TV seriál)
Rowan (E07)
The Whispers (TV seriál)
Darkest Fears (E10)
2014 Eternals (TV seriál)
Strange Empire (TV seriál)
Buckskin Princess (E02)
When Calls the Heart (TV seriál)
Second Chances (S01E07)
Motiv (TV seriál)
Nežijeme věčně (S02E10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Sněhurka na útěku (S03E21)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Vendeta (S01E08)
Level Up (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Purged Away with Blood (S02E06)
Durant, Nebraska (S02E02)
Zločin (TV seriál)
72 hodin (S02E10)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pasáček (S01E06)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Mozkovna (S04E14)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Logika snů (S02E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Nesmrtelnost (S04E12)
2008 Hlídka (TV seriál)
Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Gumoví lidé (S01E04)
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Mistři science fiction (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Hněv (S07E07)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Deer Woman (S01E07)
Mladí mušketýři (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Koloniální den (S01E11)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Death Becomes Her (S01E17)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
The Hunt (S02E16)
Hvězdná brána (TV seriál) - herec, a.z.
Vesmírný závod (S07E08)
Nepřátelský důl (S07E07)
Prozrazené tajemství (S06E17) - a.z.
další epizody (4)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Things Left Unsaid: Part 2 (S01E20)
Things Left Unsaid: Part 1 (S01E19)
Tripwire (S01E14)
další epizody (6)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Domácí zvířata (S05E07)
2000 Andromeda (TV seriál)
Luchadores, Los (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Věda před soudem - první část (S06E21) - a.z.
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
Roswell Conspiracies: Aliens, Myths & Legends (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Nouzová situace (S03E14)
Rok 1969 (S02E21)
Milénium (TV seriál)
Darwin's Eye (S03E17)
Krajní meze (TV seriál)
Tribunál (S05E12)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Duchové (S02E13)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Roswell Conspiracies (TV seriál)
Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky