Reklama

Reklama

Na návštěvě

  • Česko The Visit (více)
Trailer 1

Becca a Tyler jedou na týden k prarodičům na odlehlou pensylvánskou farmu, kde brzy zjistí, že se staršími příbuznými něco není v pořádku. V domě platí podivná pravidla a jejich chování je stále děsivější. Děti musí vzít rozum do hrsti, aby se vrátily domů živé. (Magic Box)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (599)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrý psycho-horor s fajn atmosférou a pointou. Na úplný vrchol bych to neviděl, nijak zvlášť mě to nedostalo, ale bavil jsem se po celou dobu a některý momenty dokážou celkem slušně vyděsit. Navíc je tam taková mrazivá tajemnost, a to tomu dodává šmrnc. Nicméně si myslím, že konec se dal zmáknout líp. 70% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Shyamalan sa v posledných rokoch každým ďalším filmom prepadával čoraz hlbšie a to až tak, že som prestal sledovať , čo chystá a práve točí. Iba úplnou náhodou som natrafil na nejaký horor s neznámym názvom The Visit, pod ktorý sa podpísal. Dokumentárna forma neurazí, ale pointu som odhalil už v prvej štvrtine filmu, preto som si záverečné prekvapko tak nevychutnal. O to viac som sa mohol sústrediť na výkony a atmosféru. Ako horor funguje spoľahlivo aj keď nepatrí do kategórie mega strašidelných. Dúfam, že po tomto odpichu od dna bude Shyamalan už len stúpať. 80%. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nenechajte sa odradiť nezaujímavým úvodom, toto je jeden s tých filmov, ktorý postupne graduje. Úvod mi prišiel taký nemastný neslaný, postavy ani príbehom to moc nevedelo upútať, ale ako náhle M. Night Shyamalan spustí svoje hororové lakačky a rozbehne v pozadí aj zaujímavý a trošku šokujúci príbeh, tak si poviete, že Night je späť. 75% - 4* ()

castor 

všechny recenze uživatele

S ohledem na Shyamalanovy předchozí zastávky hodně nízký rozpočet, navíc poprvé ve stylu found footage. Znovu (pamatujeme Šestý smysl) předvádí výborný dětský casting, který je velmi vtipnou průvodcovskou dvojkou. Sází na skvělou atmosféru, solidní pointu a hlavně napsal velmi dobrý scénář. Si říkám, zda ta moje tchýně a tchán jsou v pohodě, když jim občas „půjčím“ děti. M. Night Shyamalan to nepoložil. Vždycky jsem poklepávání Indova ramena krotil, v posledních letech hodně bloudil v kruhu a vytrácel se z diváckého zájmu. Třeba takové Stalo se začalo velmi slušně, pár dobrých nápadů, skvělá atmosféra. Ale pak začal hodně požadovat divákovu trpělivost, aby se nesmál tak hlasitě. Nechtěně, samozřejmě. V roce 2015 je všechno trochu jinak. Selfíčková kamerová exhibice je dokonale vymačkaná, pomrkávání na diváka je moc fajn. Pro mě to velmi dobrý návrat je. Mám velkou radost. Navíc se má Shyamalan příště znovu sejít s Brucem Willisem. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Super věc, která výborně kombinuje horor s komediálními prvky. Představitelé dětských rolí mi ne úplně sedli, ale jinak to u mě zafungovalo dokonale - bavilo mě na to koukat, šel jsem za těmi emocemi, které to ve mně mělo vyvolat, a pořád jsem přemýšlel, jaké asi bude finální rozuzlení - to se mi nakonec velmi líbilo a celkově jsem měl dojem, že si ten film s divákem hodně hraje, a ve výsledku je to hodně zábavné a (alespoň u mě) jen minimálně předvídatelné. Sympatické mi je i to, s jakým málem si ten film vystačí - Visit je dobrým dokladem toho, že nízký rozpočet nijak nebrání tomu, aby mohl vzniknout dobrý film. Shyamalan prostě umí. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama