Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Waw, jednoducho úžasné! Chris Evans absolútne trafil do môjho vkusu a v tej nádielke konverzačiek, ktoré sa v poslednej dobe predierajú na filmové plátna, bolo pre mňa Before We Go absolútne tou najlepšou konverzačkou celkovo. Celá Linklaterova "trilógia" Before... (Sunrise, Sunset, Midnight), ktorá bola všeobecne považovaná za vrchol tohto žánra, zostane pre mňa po tomto zážitku už len v tieni. A to som sa spočiatku bál, že to bude ďalší film o nádejnom hudobníkovi, ktorý nájde múzu a zrazu sa dostane do povedomia nejakých nahrávacích spoločností. Ale našťastie nie, toto malo proste všetko čo od konverzačky očakávam - sympatická dvojica v hlavnej úlohe, postupné odkrývanie minulosti oboch aktérov, príjemná atmosféra znásobená zaujímavým dialógom, ktorý sa niesol vo veľmi prirodzenom rytme doplnenom dôvtipom. Naozaj, som nadšený! Chris Evans pôsobil veľmi sympaticky, no a Alica Eve si ma získala svojim prirodzeným šarmom a pôvabom! Nie je o čom, 5 hviezd! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jeden neuvěřitelný den nebo spíš noc, ale proč ne, jednou za čas nějaký podobný zázrak nezažít? Jako třeba v tomhle příběhu, který mě vtáhnul svou přirozeností a sympatickou dvojkou Brooke a Jacka. Někdy je fajn vypovídat se ze všech těch trápení na dušičce někomu úplně cizímu a ono to bude možná tak jako tady, fungovat jako hojivý balzám, který tolikrát potřebujeme. Chris netlačil na pilu a přece se mně tahle konverzační lahůdka dotkla na tom pravém místě, díky. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

New York je prostě nekrásnější město světa. A v kombinaci s režijním debutem Chrise "Captaina Americy" Evanse, jenž zvolil skvěle střižený romantický příběh s úžasnou Alice Eve, vypadá ještě krásněji. „I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else.“ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chris Evans je ten největší pohodář na světě! A na popud této skutečnosti si zrežíroval a sám zahrál komorní, leč velice prozíravé romantické drama a já se zmohu pouze na jedno. Chrisi, prosím, nekonči s herectvím! Režíruj si, co chceš, ale hraj v tom také...tvé charisma by mi chybělo. Jo a na Alice Eve bych nerad zapomněl, ta je stejně kouzelná, jako celý tento film...92% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Že nám Kapitán Amerika naservíruje nečekaně povedenou režijní prvotinu, a že jeho síla bude tkvít v komorních konverzačkách jako z pera Richarda Linklatera, to bych opravdu nečekal. Samozřejmě, do tohoto mistra dialogů má Evans ještě hodně daleko. I přesto nám však naservíroval hodně povedený žánrový přírůstek, jenž se sice nevyhne menší roztříštěnosti a slabším pasážím, pořád ale nabízí hodně příjemnou atmosféru a hlavně sympatickou dvojici, která se vám zaryje pod kůži. Chris Evans navíc i herecky roste s každým filmem a jeho přirozený projev žeru čím dál víc. Alice Eve pak znovu potvrzuje, že rozhodně není jen krásnou tvářičkou a zasloužila by si mnohem víc příležitostí. Závěr je navíc parádní a už teď se těším, s čím se Evans za kamerou vytasí příště. 70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení filmu trvalo 19 dní, snímek byl filmován na ruční kamery v ulicích zimního New Yorku. (VERA)

Reklama

Reklama