Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Montse navonok pôsobí ako skromná, tichá žena v domácnosti, ktorá sa vo svojom príbytku venuje šitiu dámskych šiat na zákazku. Po smrti matky, ktorá umrela pri pôrode, sa s ňou osud nejedenkrát nemilo zahral. Okrem toho, že trpí závažnou fóbiou, kvôli ktorej nikdy neopúšťa priestory bytu, celú svoju mladosť obetovala výchove mladšej sestry El Niňi. Napriek tomu, že sú jej spôsoby prísne, obe sestry spolu vychádzajú pomerne dobre. Teda až do okamihu, kedy sa predo dvermi neobjaví elegantný muž v núdzi, ktorý sa pre Montse nečakane stáva osobnou prioritou. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

2 sestry v 1 baráku; každá iná a predsa nezaujímavá. Kedysi atraktívna Macarena Gomez tu pôsobí ako nejaká psycho babička a tá druhá už má zrejme zbalené do kláštora. Vtedy sa však v ich byte ocitne nedbalý sused, ktorý sa nemusí dožiť toho luxusu, aby aj odišiel. Nevýrazný mix rodinnej psycho drámy a opozeraného interiérového väzenia na mňa bohužiaľ nefungoval a ani záverečný „bloody reveal“ už nemal čo zachraňovať. Španieli upadajú čoraz viac, škoda. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak i tady Španělé zabodovali a předložili divákovi hutný psychologický drama o dvou sestrách(z nichž jedna je dobrý psycho)a jednom muži kterej se snaží před něčím utéct. Shodou okolností se ocitne v bytě sester. To co ho tady ale čeká bude daleko daleko horší. Vše se odehrává v jednom bytě.  Slabší 4vězdy. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jak mě to z počátku nebavilo, ke konci už jsem z toho byl nadšený. Určitě bych to neoznačoval jako horor - podle mě je to spíše thriller, ale na tom vcelku nesejde. Vynikající obsazení (mého oblíbence Luise Tosara jsem zatím neviděl v žádném vyloženě blbém filmu) a skvělé herecké výkony, perfektní budování atmosféry a postupné gradování děje až do výtečného krvavého finále - na tom filmu mi sedlo téměř vše, snad s výjimkou lehce nudného rozjezdu. Rovněž děj mi občas přišel lehce předvídatelný či nelogický, ale ve výsledku to nebylo nic, co by mi nějak extra vadilo. Musarañas je skvělý španělský film, který jsem si hodně užil, a jsem rád, že jsem se o něm dozvěděl. Btw. trochu mi to připomínalo film Oklamaný. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Na panně (krejčovské), visí šaty svatební... Trápení obrovské, bez taťky co býval v ní." Chudinka Klára Issová :-), trpící těžkou agorafobií, větší část filmu mi jí bylo líto. V krvavém závěru jsem jí pak i nepokrytě fandil, při sympatické snaze defend a sweet home. Ona se aspoň, na jasně vykresleném, byť bytem omezeném, půdorysu své Misery postavy, chovala plus mínus normálně a psycho(pato)logicky uvěřitelně. Což bohužel nemůžu říct o její sestře, která mě čím dál víc iritovala. Na jednu stranu mohla neomezeně a třeba i vilně poletovat mimo byt, ve venkovním svobodném světě, ale pak ve vypjatých situacích, zejména v krejčovském finále, se chovala nelogicky a tak omezeně, jako by taktéž trpěla agorafobií, kombinovanou s jednociferným IQ. Btw, tím finálním zabouchnutím dveří to fakt zazdila. Slabé tři hvědy. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

53 minút som bola presvedčená, že dám filmu 3 hviezdy aj napriek famóznemu výkonu Macareny Gómez, na ktorú sa výborne pozeralo. A potom to začalo ... nestačila som sa čudovať, aká skvelá krajčírka je Montse a aké má výborné nápady. Atmosféra a herecké výkony naozaj slušné a príbeh zaujímavý o to viac, že sa to odohrávalo v jednom byte. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo len 22 dní.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama