Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Sallinger nahraje video s informacemi o svém příštím zločinu, Jessica zareaguje vlastním mediálním kouskem. Jeri požaduje, aby Malcolm identifikoval maskovanou ženu. (Netflix)

Recenze (3)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je čistej vycpávkovej odpad. Jediné co má nějakou informační hodnotu jsou poslední 3 minuty (a ty ještě končí tím nejdebilnějším způsobem). Původně jsem nechtěl dát ani hvězdičku, ale za vykuchanou protivnou rašpli (jediný a největší přínos epizody) ji dám. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Dobře. Naprosto uznávám, že tenhle díl patří, hlavně díky konci, k jedné z mých nejoblíbenějších epizod celého seriálu. Každopádně, abych začal od začátku, samotný děj této epizody není vlastně ani tak moc zajímavý: Jessica s Trish se prostě snaží vystopovat jistou ženu, o které mají podezření, že by mohla být Sallingerovou budoucí obětí, přičemž se nakonec ukáže, že to byla jenom návnada a celá tahle linka je vlastně tak trošku zbytečná :D Malcolmova postava je sama o sobě super a v téhle sérii mě zatím hodně baví (kromě těch prvních asi 2 nebo 3 dílů, kdy dělal dost stupidní rozhodnutí :D). Jeri zde má náběh na dost zajímavou příběhovou linku v podobě „právního boje proti superhrdinům“, jenomže její linka je tak moc upozaděná, že v ní ani moc nevidím smysl (navíc v tomto seriálu je tak málo superhrdinů - konkrétně dva a půl, když počítáme i Erika, že nevím, jestli ta linka vůbec měla potenciál :D). A teď se chci přesunout k samotnému zlatému hřebu epizody, tedy ten závěr. Naprosto upřímně, mně se nikdy nelíbilo to, jak se Netflix Marvel seriály hrozně bály zabíjet své postavy a když už je zabíjely, většinou to byly postavy představené v té sérii a tudíž relativně nové (Nadeem, Sam Stein) a nebo naopak většinou záporáci, u kterých smrt znamenala ukončení jejich charakterového arcu (Jigsaw, Kilgrave). Většinou se ale bály zabíjet kladné postavy, které si budovaly delší dobu, třeba přes několik sérií. A zčásti proto je dle mého smrt Dorothy v tomto dílu tak skvělá. Je naprosto šokující a nečekaná, myslím si, že nikdo nečekal, že umře (a už vůbec ne takhle), navíc je i poměrně dost brutální a jak jsem již psal, tvůrci měli odvahu zabít charakter, který si 2 a půl série budovali, což je celkem úctyhodné. Moment, kdy Jessice dojde, že Dorothy je další Sallingerova oběť, a mezitím Trish nachází svou matku, umučenou a mrtvou, připoutanou k židli, je jeden z nejlepších momentů celého seriálu, hlavně tím, jak fantastickou a silnou, napínavou atmosféru má a jak nečekaný a šokující vlastně je. Tahle jedna scéna za mě zvedá celou tuto epizodu z dobrého dílu do opravdu skvělého, který jsem si neskutečně užil, a smrt Dorothy je dle mého jedna z nejlepších smrtí, co Netflix Marvel seriály kdy nabídly. A samozřejmě nemůžu nezmínit to, že je to zlomový bod pro celý charakter Trish a pomaličku připravil půdu pro to, co se z ní stane ve finále série. Hodnocení: 88% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama