foto

Jeremy Benning

  • nar. 9.6.1974 (46 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Sila (The Adventures of)
2014 October Gale
Trailer Park Boys: Don't Legalize It
2012 Moving Day
We Were Children
2011 Afghánské peklo
Textuality
2009 Manson (TV film)
2002 Stone of Folly, The
The Stone of Folly

TV seriály

2021 The Expanse (TV seriál)
Nemesis Games (S05E10)
Winnipesaukee (S05E09)
Tribes (S05E06)
2020 The Expanse (TV seriál)
Down and Out (S05E05)
Churn (S05E02)
Exodus (S05E01)
2019 The Boys (TV seriál)
Good for the Soul (S01E05)
Get Some (S01E03)
Kondor (TV seriál)
The Road We Take (S02E08)
A Perspective, Not the Truth (S02E07)
Not What He Thinks He Is (S02E04)
další epizody (4)
The Expanse (TV seriál)
Cibola Burn (S04E10)
Saeculum (S04E09)
The One-Eyed Man (S04E08)
další epizody (8)
2018 The Expanse (TV seriál)
Abaddon's Gate (S03E13)
Dandelion Sky (S03E10)
Intransigence (S03E09)
další epizody (7)
2017 Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Ztracené naděje (E07)
Údolí smrti (E04)
Do neznáma (E03)
The Expanse (TV seriál)
Caliban's War (S02E13)
Cascade (S02E10)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
další epizody (11)
2016 The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Critical Mass (S01E09)
Salvage (S01E08)
další epizody (6)
2015 The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
The Big Empty (S01E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Alone Across the Arctic
2013 Vražda prezidenta Lincolna (TV film)
2011 Hrdinové 2. světové války (TV seriál)
Under Fire: Journalists in Combat
2010 Následky (TV seriál)
2009 Člověk na Zemi očima Tonyho Robinsona (TV seriál)
2008 Stíhání divokých koní
Letecké katastrofy (TV seriál)
Pád do Karibského moře (S05E08)
2007 Freemasonry Revealed: Secret History of Freemasons (TV film)
V pasti (TV seriál)
2005 Deset dní do vítězství (TV film)

TV pořady

2010 Bouřlivé světy (TV pořad)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky