Reklama

Reklama

WolfCop

  • Velká Británie WolfCop
Trailer 2

Lou je naprosto neschopný zástupce šerifa, ze kterého si utahuje celé město a jeho nejlepším přítelem je alkohol. Lítá z průšvihu do průšvihu a jediným místem, kde je opravdu šťastný, je barová židle v jeho oblíbeném podniku. Jednoho večera je na obchůzce napaden neznámým útočníkem a následně je na něm proveden starodávný rituál. Díky němu se dokáže proměnit ve vlkodlaka, ale chvíli trvá než svůj „dar“ dostane pod kontrolu. Následně se jej rozhodne využít v boji se zločinem. Netuší však, že někdo v pozadí s ním má úplně jiné plány. (SOLOM.)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Malomestský, alkoholický a nezodpovedný policajt sa v jednu noc pripletie na nesprávne miesto a vďaka starej kliatbe sa stáva vlkodlakom. Rozhodne sa túto svoju novú stránku teda využiť a stane sa z neho bojovník so zločinom; tzv. WolfCop... Ďalšia príjemná vec z tohtoročnej várky retro hororov, aj keď tu ide bez okolkov skôr o odľahčenejšiu hororovú komédiu, ktorá keby nebola natočená modernou kamerou, tak by som možno aj uveril, že je z 80. rokov. Cítiť z toho nadšenie fanúšikov žánru, maska, vlkodlačia premena, gore i praktické efekty sú vydarené, no pokojne sa to mohlo odviazať aj trochu viac. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LOU, TY JSI VLK!“… „POLDA!“…" /// V díře zvaný Woodhawen, chlastá (tedy žije) špatnej a lenošnej polda Lou… Komediální horory mě baví – teda když jsou vtipný. A to Wolfcop je. Má přesně to, co chybí novézélanďanskejm upírům. Rychlý tempo, rychlej střih, vyváženou dávku gore a humoru. Nikdo si nedělá těžkou hlavu s CGI. Prostě Ivanovi (z Mrazíka) dodělali tělo (s důrazem na péro) a vod začátku řvou, že nechtěj strašit, ani se brát vážně. Vsadili na 80tkový retro a 80ti minutovou stopáž, hezky to pocákali krví a stvořili originálního zástupce sboru, kterej pomáhá a chrání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) S Ivanem bych píchala, jen kdyby zůstal hlupákem. Vlastně medvědem. 2.) Ten měšťák je nějakej divnej (hlavně při úplňku). 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám rád příjemná překvapení a tohle bylo sakra příjemné překvapení. Svěží, odlehčené, vtipné, dobře obsazené a zručně natočené, zkrátka oddechové béčko jak má být. Líbila se mi pohodovost scénáře, který si neláme hlavu s nějakým složitým vysvětlováním nebo psychologizováním, prostě z týpka je najednou vlkodlak, všichni kolem něj včetně jeho to berou tak nějak stoicky a neřeší to, takže po městysu pak drandí vytuněným fárem "wolfmobilem" policajt v uniformě s obludnou vlkodlačí hlavou čumící z límce a s obrovskejma chlupatejma prackama čumícíma z rukávů, nasává vizoura a likviduje gaunery, občani ho normálně zdraví a nediví se, prostě pohoda. Fakt mám z tohohle filmu naprosto pohodovej pocit, pohodáři jsou i všichni herci, hlavně Fafard je sympaťák a ta jeho barmanská flundra se mi moc líbila, dokud... Ale nebudu spoilerovat a jdu hned na druhej díl. P.S.: Na plnej počet bylo finále přece jenom až příliš zhulený a příliš nízkorozpočtový, takže "jen" hodně spokojený silný čtyři. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Brak je to pořádnej, ale záměrně. Vzhledem k ujetosti námětu mu rozhodně chybí takový ten špinavý vzhled grindhousu, ale jinak by opravdu skvěle zapadl do sedmdesátých let. Wolfcop by ani nemusel být tolik přeplácaný zbytečnostmi (jako ten kult kapucářů a už vůbec bych tam nesral Měnivce, trochu to pak připomíná Grimma), i bez nich by to pořád byla sranda. Stačí něco málo přes hodinu koukat na chlastajícího policajta, který, když dosáhne svojí úplné transformace (nechybí ani přeměna penisu) na lykantropa v policejním oděvu, vylepší si káru, ulice začne čistit od zločinu a, jen tak mimochodem, vyklátí i Červenou Karkulku. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to fajn. Lepší práce s tempem, záživnější úvod a mnohem víc absurdních nápadů by tomu jen prospělo a víc to oživilo, ale docela to funguje i tak. Docela jsem se u toho bavil (ačkoli i na trapné scény bohužel došlo), je to i správně absurdní, pár dobrých nápadů v tom je a je i vidět, že to mělo nějaký scénář a režisér si nevystačil pouze s prvotním nápadem. To všechno je fajn, ale když to srovnám třeba s takovým VelociPastorem, tak o docela velký kus nad WolfCopem vyhrává... 3* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén Wolfcop (Leo Fafard) utrhne u hlídkového vozu dveře na straně řidiče . V několika následujících scénách je ale možné si všimnout, že dveře chybějí na straně spolujezdce. (Corpsegrinder)
  • Meno hlavného hrdinu, Lou Garou, znamená vo francúzštine vlkolak.
    (Marceloo)
  • Jedná o první film produkován společností CineCoup Film Accelerator. (The Viper)

Reklama

Reklama