Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou batikované šaty. Pomalu se začíná seznamovat s prapodivnou současnou společností, ve které se musí platit podivnými papírky, jídlo se nedá jíst, vzduch dýchat, každý je nemocný, ženy musejí používat jakési „rtěnky", bez kterých by na ně ostatní lidé nebyli hodní. (ybuko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

BARWA 

všechny recenze uživatele

I přes dobrou myšlenku se film zasekl a ne a ne se hnout z bludného kruhu ekologické propagandy, chvílemi až groteskních situací v důsledku střetu mimozemského a pozemského životního stylu, "vodních" telefonátů a příliš zjednodušeného procitnutí lidských "zabedněnců"... Příběh hipísáckých mimozemšťanů, PEACE!!! ()

Superpero odpad!

všechny recenze uživatele

Strašlivě debilní film. Ukazuje to na problémy civilizovaného světa tak hloupým způsobem, že by se za to styděl i Tomáš Magnusek. Nemá to děj. Ufonka jen chodí po Francii a vždycky někoho "odpojí ze sytému" tím že se na něj debilně zašklebí, načež postižený třeba obejme strom, vyhodí televizi, nebo místo fotbalu tančí balet. Nakonec odletí zpátky na hipísáckou planetu, kde navštíví koncert ticha. Bohužel to není ani nijak dobře natočené a veškerý humor spočívá v tom, že se někdo šklebí jak mentál. Fakt je to na úrovni té nejlacinější estrádní sračky. ()

Reklama

siloalampa 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe vcelku divný film, ktorý má bezkonkurenčne skvelý námet, za ktorý prikladám minimálne hviezdu navyše. Po formálnej stránke trošku nedotiahnuté a rozporuplné, ako komédia priemerné a ako celok odvážny počin s veľkolepými momentami. Scéna s huslistami dosť dobrá, sem tam by sa zišlo v istých momentoch "odpojiť" pár géniov i v dnešnej dobe. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

I když se tvůrci trefují do černého a sdílím názor, že způsob života mnoha lidí je souhrn absurdních zlozvyků, které přispívají k rabování planety a že jen málo lidí si uvědomuje, že dali přednost pohodlí a řádu, před svobodnou vůlí...působí i na mě tento film velmi naivně. Ano, dobrý moment byl na koncertě, kde se odpojení hudebníci krásně spustili. Ale jinak mi to vtipné nepřipadalo, protože i přes tu naivitu...ono je to vlastně moc smutné, že se považujeme za civilizované a přitom jsme taková zdegenerovaná hovada, lpící na systému. ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Jak bylo řečeno v titulcích (myslím tím těch českých), tak asi nemám dobré srdce. Nebo nemám žádné. Protože dívat se na stadion plný přiteplených fotbalistů, ženu, která zvrací, protože jí nechutnalo maso (jak někomu může být špatně po masu?? Po tom dobroučkém masíčku??) a když je jí smutno, dá si ruce k tvářím, rozevře dlaně a ''volá''! Pokud tento film nese poslání (a já tedy uznávám, že nějaké ano), pak by ho tedy měli vidět všichni a začít s tím naším světem něco dělat! Víte co by bylo nejlepší? Vymazat všechny scény a nechat tam jen ty akrobatické. Vznikl by tak velmi dobrý snímek s názvem např. ''Nádherné skoky''. Na to bych se nedívala tak odpudivě. Au revoir! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Na konci závěrečných titulků je věnování všem lidem s dobrým srdcem, kterým není osud tohoto světa lhostejný. (Terva)
  • Natáčelo se ve Francii a v Austrálii. (Cheeker)
  • Film byl neoficiálně v celé Evropské Unii zakázán. (Cheeker)

Reklama

Reklama